Rise of the Tomb Raider - videón a PS4 Pro újításai

Link másolása
Hamarosan megérkezik az erősebb PlayStation 4, így új előzetest kapott a Rise of the Tomb Raider, melyben a prós változat újdonságait ismerhetjük meg. Emellett a Square Enix leleplezte, hogy milyen lesz a Hitman PS4 Prós kiadása.

November 10-én azaz kereken egy hét múlva megérkezik a PlayStation 4 Pro, mely játéktól függően szebb látványt, magasabb framerate-et vagy nagyobb felbontást ígér.

A Sony masináját idén meghódító Rise of the Tomb Raider is támogatni fogja az új gépet. A játékban háromféle grafikai beállítás közül választhatunk majd: a 4K Resolution értelemszerűen a felbontást tolja fel, igaz, a framerate marad 30fps. A High Frame Rate mindenképpen 60fps-re lövi be a sebességet 1080p mellett, míg az Enriched Visuals már a továbbfejlesztett grafikát élesíti 1080p-s felbontás és 30fps mellett.

A Square Enix emellett bejelentette, hogy az idei Hitman is támogatni fogja az erősebb PS4-et. A fejlesztők szerint a nagyobb felbontás mellett szebbek lesznek a tükröződési effektek, jobb textúrákat kapunk, valamint a bevilágításon is javítanak. A játék sebessége nem változik, azaz továbbra is 60 fps-sel fog futni.

26.
26.
simon 555
#20: Ez kb olyan volt, hogy több tanulmány is bebizonyította, hogy aki életében ivott vizet az meghalt...
20.
20.
dzsiádzsó
#18: Olyannyira, hogy több tanulmány bebizonyította a szem képtelen felfogni a különbséget 1080p és 4K között egy 200cm-es TV esetében sem, amennyiben 1,5 méternél távolabbról nézed, bár amerikai a kutatás, ahol átlagosan 3m távolságból néznek TV-t... Egyébként 150cm-es TV esetében 1m-n belül kéne lenned különbség detektálásához, így aztán a 4K egyelőre parasztvakítás csúcsa (lenne, ha nem lenne 8k, meg 3d, de azokat még kutya se használja, annyira érdemtelen újítások) Majd most jön a HDR, ami 1000 éves technológia, csak valami mindig kell eladják az új TV-ket is, momentán ez az egyik legfeleslegesebb PS pro funkció lesz, 4K-t még elhiszem valaki 1,5 méterre görnyed majd, egy relatív nagy TV-n, de aki tud 200cm-es 4K-s TV-t venni az tudjon már egy PC-t is, ha ennyire igényesek vagyunk a megjelenésre, mert még a 2011 Skyrim is jobban néz ki PC-n, mint Pro-n a remastered...
18.
18.
simon 555
#14: Azért 720p és 1080p közt hatalmas különbség van...
Főleg ha nagy a kijelző.
Ha mondjuk egy 102 cm-s tv-n szerinted nincs különbség 720p és 1080p közt, akkor vak vagy.
De ugyan ez a helyzet a 4K-val is, sokkal tisztább, élesebb képet ad. Eltűnnek a recék és a homályos részek. További érdekesség, hogy 4K-nál pl már elsimítás sem nagyon kell.
17.
17.
ADMlN
Lehet bizonygatni, hogy a grafika nem számít, de én amikor kipróbáltam a Witcher 3-at 4K-ban, többször is magamhoz nyúltam.
15.
15.
delphijos
#14: Nekem a mai napig a Tactics Ogre a kedvenc játékom, ( meg az FFT ) mindkettő psp-s. Nem a szemkápráztató grafika miatt.
14.
14.
user101
#13: Pontosan ugyanolyan, mint 720p-ben... Parasztvakítás! Ha jó a játék és leköt, nem lesz időd a pixeleket számolni. Nem azt mondom, hogy nem ad hozzá az élményhez, de ennek a játék szempontjából elhanyagolható mértékűnek kell lennie, különben sz@rt se ér az egész...
13.
13.
Yanez
#11: "csak erdekel milyen 4kba jatszani"

Szerintem utana is erdekelni fog.
12.
12.
kamgecam
#11: The Last of Us-t mindenképp szerezd be hozzá,de érdemesebb majd digitális már kb. egy tizesért is megkapod.
11.
11.
Codehook1337
A jatek mar boxon is gyonyoru volt nehany gyengebb pilanattal de annal tobb nagyon joval. szivesen megneznem psen is es terveim szerint karacsonykor meglepem magam egy proval( csak erdekel milyen 4kba jatszani :D) bar valszeg nem tomb raidert fogok venni hozza ha mar egyszer boxra meg van.
8.
8.
crashpipi
Gondolom a cél kapásból az egymásnak ugrás és a PS/XO fika, viszont én anno előrendeltem XO-ra, tetszett és most szívesen megvenném PS4 pro-ra is kíváncsiságból, ezért érdekelt volna a videó, amit senki sem jelzett edddig, hogy feltűnt volna neki, hogy nem indul el... :S
6.
6.
danimo77
#3: Az újakba remélem bele is teszik ezeket az opciókat.
4.
4.
PS4jacksony
Tehát max grafikával 1080p 30 fps

Csalódott vagyok de nagyon .........
3.
3.
ADMlN
Minden PS4 játéknak ilyen opciókkal kellene érkeznie a Pro-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...