Jövő héten kibővül az EA Access kínálata

Link másolása
A Twitteren jelentette be az Electronic Arts, hogy a jövő hét folyamán az ígéreteknek megfelelően a Mirror's Edge: Catalyst is bekerül az EA Access kínálatába. Úgy tűnik, a Battlefront csak később érkezik.

Ahogy azt október elején beígérték, a nyáron megjelent Mirror's Edge: Catalyst is bekerül az EA Access kínálatába. A szolgáltatás hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a pontos dátumot, eszerint jövő hét szerdán, azaz november 9-én lesz a Vault része a játék. Az Origin Accessről nem esett szó, de a korábbi megjelenések alapján, nagy eséllyel a PC-s szolgáltatás is ezen a napon fog kiegészülni.

A későbbiek folyamán a Star Wars: Battlefront is bekerül majd a Vaultba, a dátummal kapcsolatban azonban egyelőre csak pletykákat hallottunk - állítólag decemberben érkezik majd a DICE alkotása a széfbe.

18.
18.
Firsttime
#17: Ja azt meg kifelejtettem ami a legjobban zavart. Az első rész parkourjának volt egy flowja. Élveztem minden pillanatát. Itt az is sokkal vontatottab, izzadsagszagubb. Meg megtörik a felesleges verekedésekkel. Amit már az elsőben is hanyagoltam volna. Sokkal jobb feeling elmenekülni a tetőkon.
17.
17.
Firsttime
Betaztam ps4 en is és pcn is. Ps4 re képesek voltak olyan bétát kiadni, hogy szaggatták a cutsceenek. Már akkor húztam a szemöldököm miatta. A város alján a forgalom a dobozautokkal valami kritikán aluli volt. Szegényes üres terek. De legalabb minden csillogott. Na mondom megnézem pcn ultran. Ugyanolyan fos. Egyszeruen csunya a catalyst. Az első abban az időben százszor jobb volt. Beleerőltettek egy fejlődési rendszert, igy amit az első részben tudott faith teszem azt a foldon gurulast ugrás után most meg kell venni skillpoint ert. Ez a nyitott vilag is egy zsákutca ennek a cimnek. Meg amugy is. Otthon kinyitom a konyhaszekrényt aztán annyi nyitott világu cím folyik ki belőle hogy agyonnyom... Miért kellett ezt is nem ertem. Sztori is elég sekélyes és nem igazán mozgatott meg bennem semmit. Nem is voltam kíváncsi rá. Majdnem csak kötelességből játszottam vele. Pedig imádtam az elsőt.
16.
16.
user101
#14: Whoa! Szokott ilyet csinálni ? Nekem 100+ játékom van és minimum 100-at játék közben töltöttem, de még soha semmi nem sérült... Pedig csak egy sima 6gb/s-es sata hdd-m van...

Viszont a Mirrors Edge-t annó 3 ati kártyával próbáltam ( 5770, 6670, 460... minddel volt baja ) , mert rendre megakadt a töltőképernyő után, többször újra raktam, de az sosem segített. Amióta 970-em van azóta viszont semmi probléma ( se a gyári driverrel ( elfelejtettem az experience jelszavam :)) se a game-ready driverrel ( kértem újat :)... Tudom, ez reklámszerűen hangzik ( és tényleg repi kártya :) de minden gondom megszűnt amióta nVidia kártyám van megint, előtte azért voltak furcsaságok jócskán... :)))
12.
12.
s4jtqkac
Woah, woah, woah.. Miért nincs itt egy szó sem a UFC 2-röl?
11.
11.
Derivel
#10: GTX 1070-em van. Azóta csinálja, mióta másodszor felraktam. Szerintem egy újratelepítést megoldja.
10.
10.
user101
#7: Esetleg nem ati kártyád van ? Azon előszeretettel dob ki az indítóképernyő után. Nvidiaval még nem tapasztaltam ilyesmit.

Amúgy az a baj a programmal, hogy aki szerette az elsőt az csalódott, aki meg nem annak továbbra sem jön be. Kicsit olyan két szék közé ment a dolog...
9.
9.
Codehook1337
Meg jo, hogy nem vettem meg :D meg baratnomnek mutattam a trialt o mondta, hogy ez nagyon gaz (bar eddig csak a gta tetszett neki meg unravel :Dddd) de erre mondta, hogy nem er 18 ezret semmifelekeppen se. Igaza volt :D
8.
8.
A Star Wars-t várom nagyon, remélem a végleges kiadást kapjuk.
7.
7.
Derivel
Örülök, hogy végre bekerül, mert már régóta bejelentették. De annak még jobban örülnék, ha el is indulna. Még a trial verziót nyomom, és indításkor csak egy fehér kép fogad, és nem halad tovább. Majd valamit megpróbálok ügyködni, hátha rendbe tudom hozni, mert korábban ment.

HUNRova: a Titanfall 2-höz nem jár trial. Ez az első játék az EA/Origin Access történelmében, amihez nem jár próbaverzió. Igazából nem tudom, hogy miért.
1.
1.
dcba
Hamar lemondtak errol a jatekrol, sztem hamarost vmilyen 5 dollaros bundleban fogjuk viszont latni. Pedig nagyon ment az igergetes, h mekkora reboot lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...