Iron Harvest - egy ígéretes dieselpunk RTS jöhet?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A King Art Games újonnan bejelentett stratégiája az alternatív 1920-as években játszódik, amely a lengyel-szovjet háborút mutatja be némi sci-fivel nyakon öntve. Eltiport népek, dízelhajtású mechák a földeken.

Az Iron Harvest egy valós idejű stratégia, amely a lengyel művész, Jakub Rozalski által teremtett világban játszódik. Voltaképpen az 1920-as évek alternatív történelmét mutatja be a játék, amely a varsói csatára és az 1919-es lengyel-szovjet háborúra koncentrál. Az első világháború után szerte Európában forradalmi gondolatok kaptak szárnyra, a bolsevikok ezt kihasználva megindultak nyugatra.



Nem véletlenül ismerős a képlet: ebben a világban játszódik a Scythe című társasjáték is.

Lengyelország volt az első ország, amely megütközött a szovjetekkel, akik az Iron Harvest sztorija szerint nem kímélték a lakosságot, hatalmas dízelhajtású mechákkal uralták a vidéket.

Az RTS-ben három frakció kap helyet: az erős iparral rendelkező Szászország, a fejlett mezőgazdasággal felvértezett Lengyelország, és persze Oroszország, amely ugyan belefáradt az első világháborúba, de nem tett le hódító terveiről.

A King Art szerint dinamikus történetet és hatalmas nyitott pályákat kapunk, seregeink tagjai fedezékbe húzódhatnak, és nem hiányzik a rombolhatóság sem. A fejlesztőket a Company of Heroes, az XCOM és a Men at War inspirálta.

Hangulatos artworkök a galériánkban:

A játék valamikor 2018-ban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
8.
Extol
Dízelpunk? Ilyet se halottam még de van! Nem javítja a hibajavító a szót,tehát tényleg van ilyen!
6.
6.
redsovi
Rozalski munkásságát jó 2 éve követem, beszarás..
5.
5.
Thor Vath
#1: Én is felkaptam a fejem, végre egy rts xboxra! :D Az utolsó talán a RUSE volt 2011-ben, azóta akkut rts-elvonási tüneteim vannak. Ez ha csak közepes lesz is, kell, mint egy falat kenyér! Köszönjük, King Art Games :)
4.
4.
godach
Ejjj erre most rögtön kinyílt a szemem :D
3.
3.
user101
Sosem szerettem ezt a mech-es vonalat, bár látványos, de katonai jelentősége, fizikai tulajdonságai és hasznossága, működtetési feltételei nevetségessé és jelentéktelenné teszi. Ettől függetlenül hajrá srácok, kellenek az ilyen próbálkozások és kívánok sok sikert nekik... de engem elvesztettek... :)
2.
2.
crytek
1.
1.
Perseus84
Nah felkaptam a fejem erre vegre egy jonak tuno rts hibrid erre a vegen ottvan h konzolokra is jon. Persze le lesz butitva szval bukott ugy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...