Diablo III - jövőre jön a Rise of the Necromancer

Hivatalosan is bemutatkozott a Diablo III következő nagy letölthető kiegészítése, a Rise of the Necromancer, amely nemcsak egy új játszható karaktert, de egyéb finomságokat is kínál majd.

Továbbra is várat magára a Diablo negyedik részének bejelentése, a Blizzard ugyanis az éppen zajló BlizzConon megerősítette, inkább a harmadik részt támogatják tovább.

Éppen ezért jövőre bemutatkozik a Rise of the Necromancer DLC, aminek az egyik legnagyobb újdonsága a Diablo II-ben megismert Necromancer visszatérése lesz. Frank Pearce, a cég alapítója nem is titkolta, hogy rengeteget merítettek az akkori kaszt ötleteiből, csak ezeket időközben a 2012-ben megjelent Diablo III-hoz igazították. Magáról a csomagról más nem nagyon derült ki, az viszont biztosra vehető, hogy PC-n az alapjáték mellett rendelkeznünk kell a Reaper of Soulsszal is, míg a konzolos verzióknál az Ultimate Evil Edition lesz a nyerő, ha szeretnénk majd megkapni az új karaktert.

Emellett az is biztossá vált, hogy hamarosan bemutatkozik az új, The Darkening of Tristram névre keresztelt sebtapasz, ami többek között lehetővé teszi, hogy az idén 20 éves sorozat harmadik részét retrostílusban, Diablo 1 külsővel is játszhassuk. A rajongók legnagyobb örömére megkapjuk a 16 szintes dungeont is, ami a Katedrálisban található, úgyhogy ismét szembenézhetünk a négy nagy főellenféllel. A sor itt nem áll meg, ugyanis az irányítás is az eredetit fogja idézni.

18 komment - szólj hozzá!