Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.

Reuters információi szerint a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot hétfőn azt nyilatkozta, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel egy új sorozat apropóján. Minden jel szerint a francia kiadó nagyban gondolkodik: nem elég, hogy decemberben kerül a mozikba az Assassin's Creed-film, hamarosan egy újabb adaptációt kaphatunk - immáron a TV-k képernyőjén.

Tippelni nehéz, hogy a kiadó melyik címe lehet a befutó: Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Rabbids? Reméljük, a tárgyalások sikerrel zárulnak, és hamarosan még több konkrétumot kapunk!

A Netflix számára nem ismeretlen a videojátékok terepe. Az Activisionnel közösen készítette el a Skylanders Academy című szériát, amely október végén debütált a streaming szolgáltató műsorán. 

A Ubisoftnak is van filmes és tévés részlege, ez a Ubisoft Motion Pictures. Az első munkája a Rabbids Invasion című sorozat volt a Nickelodeonra, és persze decemberben érkezik az Assassin's Creed-mozi Michael Fassbenderrel.

Ha már szóba jött film, nézzetek meg a legújabb előzetest, amely a krédó mitológiájával ismerteti meg a nagyérdeműt.

10 komment - szólj hozzá!