Frissítve: A Deep Silver cáfolja az új Metro-részt

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 9.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre inkább úgy fest, hogy a 4A Games még be nem jelentett projektje az új Metro-játékot takarja, és ha hihetünk a regények hivatalos weboldalának, már jövőre lecsaphatunk rá.

Az már eddig is gyanús volt, hogy a 4A Games folytatni fogja a Metro-szériát, legalábbis elég árulkodónak tűnt, hogy a VR-exkluzív Arktika 1 bejelentése után egy másik, PC-re és konzolokra is megjelenő játék ígéretével igyekezett lecsillapítani a felháborodott rajongókat.

Ezúttal a Metro-regények hivatalos weboldala szolgál biztató információmorzsával, a sorozat megjelenéseit sorra vevő idővonalon ugyanis különösebb konkrétumok nélkül, de az új Metro-játék is felbukkant. Ha nem tévedésből került ki a bejegyzés, akkor az ukránok új fejlesztésére 2017-ben számíthatunk, és a kiírás alapján nagyon úgy fest, hogy a története a Metro 2035 című regény cselekményei után veszi kezdetét.

Update! Időközben közleményt adott ki a Deep Silver, amiben ugyan elismerik, hogy komoly terveik vannak a sorozattal, de a Metro-széria új felvonása biztosan nem jövőre fog megjelenni. A kiadó emellett időközben módosította a fentebb említett honlapon található idővonalat. Így már nem azt írják, hogy 2017-ben a következő Metro-játék érkezik, hanem azt, hogy egy cím nélküli Metro-projekten dolgoznak. Ráadásul a korábbi évszám is eltűnt.

11.
11.
user101
#10: Akkor Neked találták ki a Fallout-okat... ;)))
10.
10.
Blazkowicz
Személy szerint én egy STALKER játéknak örülnék nagyon! :)
8.
8.
piskóta
Érdekli a fenét mi lesz a címe, amíg a metro univerzumában fog játszódni.
7.
7.
piskóta
#6: Mint egy valóra vált álom. És az ilyen dolgok túl szépek, hogy valóra váljanak.
6.
6.
Chrysh
Nem akarok csúnyát mondani, de ebből vajon hogy festhet egy STALKER szintű open-world verzió?
5.
5.
Buggy
#4: Nekem pedig pont ellenkezőleg volt. Kezdtem azt érezni, hogy az FPS-t mint műfajt teljesen meguntam, aztán ez a játék teljesen magával ragadott és pont azért tetszett, mert volt hangulata nem úgy mint a többi "háborús" fpsnek.
4.
4.
user101
Érdekes, hogy bár a S.T.A.L.K.E.R.-t nagyon szerettem és a F.E.A.R.T.-t is ( bár az előbbiből csak az elsőt - SoC, az utóbbiból meg az utolsó kettőt :), de ezt a játékot sosem tudtam még csak elviselni sem... :(((
3.
3.
Blazkowicz
Én még annó PC-n játszottam ezzel a szériával, aztán egy akció során PS4-en is begyűjtöttem. Egyik legjobb játék, nálam azonnal aelőrendelés a következő rész... :)
2.
2.
crytek
Hányszor végigittem már és még fogom is őket. Várom már nagyon!
1.
1.
csabuszflash
Összeteszem a 2 kezem ,hogy így legyen és egyben be is zsebelem mind kettő redux verziót ps4re majd karácsonyi akcióban valami 4ezer forintos áron felkészülni hangulatban az újra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...