Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#10: Nekem per pillanat 115 játék van csak a Steam fiókomban, amiből tegnap számoltam össze: 39 játékkal nem is játszottam. Ezek többnyire 3A-s címek. Képzelem, aki összehordott több százat! ;)
#12
#8: Igen, klasszikus darabok jobbak lettek volna :D
#11
Hát mostanság röhögnöm kell amit a Humble Bundle dolgain. Rendben olcsó meg minden, de akkor már legalább egy régi Unreal Tournamentet beleszúrhattak volna. Vagy még jobb, 2006-2009 között rengeteg Unreal Engine 3-as játék jelent meg. Nem helyette ilyenekkel szúrják ki a szemünket. A Killing Floor és az Adr1ft végett mondjuk megveszem, meg a Culling olcsóbb igy mint steamen(lel) szóval jó vétel csak gyatra felhozatallal.
#10
#9: Én enélkül is úszok a kijátszatlan vagy még csak el sem kezdett játékokban. Most már csak akkor veszek meg valamit, ha feltett szándékom záros határidőn belül legalább belekezdeni. Még a különböző promóciók keretében teljesen ingyen osztogatott játékokra is csak ritkán ugrom rá.
#9
#7: én a magam részéről, ha van lehetőségem, mindig megveszem a bundle-t, akár érdekel belőle valami előzetesen akár nem: nem tudhatom mire lesz jó, ha másra nem, ajándéknak. s ugye értelemszerűen ezt feltételeztem általánosságban, ami úgy fest hiba volt.
#8: tényleg milyen jó is volna a 13: mindig tetszett ,de sose jutottam el odáig hogy kipróbáljam, nem hogy beszerezzem. Az Area 51-ra meg emlékszem kölyökként, hogy megakartam venni a Legjobb Választás kiadását, csak mikor odajutottam volna elment másra a pénz. :)
#8
Nem fogalmaznék ennyire drasztikusan, hogy mi mennyit ér, nyilván nekem ennyit sem, ha nyafogok. :) Sokkal inkább arra gondolok, hogy Unreal-Engines játékok bundle-ként van beállítva a csomag, olyan többnyire "zs" kategóriás játékokkal amit az Epic sem tenne ki a kirakatba, mint engine promot, sokkal inkább letagadna. ( Talán egy kivétellel :)

Nekem egy "Unreal-Engine-es bundle" 2005-2010-es valódi címeket jelentene, mint például: XIII, Postal, Raibow6, Bioshock1, Area51, GeoW1, ME1... Ez sokkal inkább egy gyenge indie csomag egy normálisabb játékkal. Itt az UE sokkal inkább marketing célokat szolgál, nem pedig minőségi garancia... Na ezzel van a bajom...
#7
#6: Szerintem meg szó nem volt az árakról. Arról volt szó, hogy mostanában olyan játékok kerülnek bele, ami néhányunkat nemhogy egy mozijegy, de egy doboz gyufa áráért sem érdekel.
#6
#5: Szerintem meg ez pont hogy nagyon impozáns egy mozijegy áráért: úgy értem, hogy talán még egyedül az Ethan Carter is megérne ennyi pénzt s az Adrift is érdekesnek tűnik. volt ez sokkal gagyibb is.
#5
#4: Szerintem arra célzott, hogy az utóbbi időben eléggé leszarom kategóriás játékok kerülnek a csomagokba.
#4
#3: Most komolyan. A közepes csomag ára egy reggelivel vetekszik. Mi a jó, ha ez nem? :)
#3
Hát ez így annyira nem nem sikeredett valami észbontóra... :(
#2
#1: Jaja fogyott belőle kemény 4300db only kontroller support pcre
#1
A Dangerous Golf nem pár hónapja jelent meg? Biztos behozta az árát, ha már most Bundle-ben van...