Jövőre tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet

Ezt maga Shawn Levy, a projekt frissen kinevezett rendezője jelentette ki, bár elismerte, addig még el kell intézniük néhány dolgot: például a Nathant alakító színészt is meg kellene találni.

Két hete derült ki, hogy az Éjszaka a múzeumban-sorozatot is jegyző Shawn Levy rendezi majd az Uncharted-filmet. Az úriember interjút adott a minap a Collidernek, itt szögezte le, hogy mennyire elkötelezett a projekt mellett, és hogy a forgatás jövőre tényleg kezdetét veszi: "Elképesztően izgatott vagyok, hogy az Uncharted-filmen dolgozhatok jövőre. Március előtt bizosan nem kezdjük el a forgatást, a cél az, hogy tavasz végén, nyár elején induljon a munka."

Levy azt is elmondta, évek óta foglalkoztatja az Uncharted filmváltozata, ő maga végigjátszotta a sorozat összes epizódját, és imádja is őket. Arra is utalt, hogy felesleges az Indiana Joneshoz vagy A nemzet aranyához hasonlítani a játékot, annak ugyanis meglehetősen egyedi hangulata van, és ezzel védelmébe vette Joe Carnahan forgatókönyvírót is, aki szerint az Uncharted-film az anti-Indiana Jones lesz.

Véleménye szerint Carnahan is erre próbált célozni: bár messziről nézve biztosan lesznek hasonlóságok a két film között, Nathan azonban egészen más karakter, mint Indy, és elmondása szerint azt is hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az Uncharted napjainkban játszódik, és a stílusa is földhözragadtabb.

Akárhogy is, mi már annak is nagyon örülünk, hogy ez a film elkészül végre - bár azt Levy sem vitatta, hogy van még dolguk bőven. A forgatás kezdete előtt ő a Stranger Things második évadán dolgozik majd, amelyben két epizódot rendez, és ugye a Nathan alakító színészt is meg kellene találni...

7 komment - szólj hozzá!