Ingyen tölthető a Far Cry 3: Blood Dragon

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően ingyenessé vált a Uplayen a Far Cry 3: Blood Dragon. A sorozat mellékága a nyolcvanas évek sci-fi akciófilmjeinek hangulatát idézi szintipoppal és robotokkal. A főhőst Michael Biehn szólaltatja meg.

Ahogy azt a Ubisoft megígérte, novemberben a Far Cry 3: Blood Dragont tölthetjük le PC-re ingyenesen. Mi ez a gáláns gesztus? Ha az utóbbi hónapokban nem tűnt volna fel, a kiadó a 30. születésnapja alkalmából egész évben játékokat osztogatott a Uplayen. Legutóbb például a Beyond Good and Evilt.

Ahhoz, hogy megkaparintsd a Far Cry zseniális spin-offját, látogass el a Ubi30 weboldalra, kattints a Get the Game Now-ra és kövesd a további instrukciókat. Természetesen szükséged lesz egy Uplay-fiókra, és ha a kliensbe belépsz, ott is megtalálod a Ubi30 menüpontot. Az ajánlat egy hónapig él, máskülönben 15 zöldhasút kell fizetned a Blood Dragonért.

Tesztünkben így írtunk a játékról: "A Blood Dragon stílusa lehengerlő, a 80-as évek szelleme átjárja testünk minden porcikáját, az egész szándékosan gagyi és klisés, a ZS-kategóriás régi akciófilmeket akarták megidézni vele, és ez maradéktalanul sikerült is." Igazi unikumdarabbal van dolgunk.

Decemberben még egy cím válik ingyenessé.

11.
11.
DON GONDOCS
A humblen most ingyenes a Dirt 3 még 1 napig
10.
10.
user101
Én szinte mindenevő vagyok az indie "vackoktól" az asylum-os filmekig, de ezt a szándékosan szart csinálunk , mert a gagyi-retró a menő valahogy nem veszi be a gyomrom. ;(
9.
9.
Gora
#7 Hát nem tudom. Nekem speciel a 3.-kkal nem volt semmi gondom, de emlékszem, hogy sokan panaszkodtak rá anno. (megjegyzem enyhén szólva sincs egy űber király pc-m). A Rogue szerintem nem lett rossz. Elég szépen visszanyúl a sorozat előző részeihez is, de még a ruszkis képregényhez is. Lexikálisan pedig totál, én már csak tudom, mivel javában is fordítjuk a játékot. A Unity-val egyet értek, én is kb végig untam az egészet, de azért kiszenvedtem az ingyenes D.K DLC-t is, a Syndicate nekem tetszett, habár a harcrendszerrel a Unity óta nem vagyok annyira kibékülve (az előző részekben 5 perc alatt lemészároltam egy fél falút, itt meg a túlélésért kell föl alá rohangálnom mint egy kerge tyúknak). A 4 az tényleg elég jó volt (3 platformon is kivittem).
5.
5.
Gora
Hát azért jobban oda tehette volna magát a Ubisoft. Mondjuk egy AC-t nyugodtan adhatott volna ingyen az úgy is jól megy mostanság. Valszeg az utolsó gift-jük sem fog nagyot szólni. De azért minden jöhet ami ingyen van :)
4.
4.
elgeri
#3: Alapból teljesen igazad van!

Annyi kiegészítéssel, hogy aki XBOX-on GOLD előfizető, az pont a hónap második felében szintén megkapja ingyen.
1.
1.
NECROSMOKE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...