The Ezio Collection - ennyit változott a grafika

Idén nem kapunk új Assassin's Creed-játékot, de az Ezio főszereplésével készült részek felújított változatairól nem kell lemondanunk. Korábban úgy tűnt, hogy csak a felbontás változik, de ennél azért jóval többről van szó.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
Törölt felhasználó
Szerintem az AC2 az egyetlen, ami azért még csúnyácska volt a semmilyen textúráival, úgyhogy emiatt azért hiányzik, hogy PC-re nem jön. Bár mivel collection, amúgy se venném meg, de ha pusztán a második rész vásárolható lenne, szerintem nem hagynám ki. Akármennyire remaster-ellenes vagyok, talán ez az egyetlen játék, amit vígan fizetnék újra ki. Persze nem ilyen áron.
#8
#7 Az alap játékokért (Ezio Triology) fizettem anno azt hiszem 4500-at. De akkor ott volt a Summer Sale-is, de az uccso kettőt még vmi Exsclusive kiadásban szereztem be 3 ropiért.

Ennek meg ahogy a PS store-on nézem 16-al indul majd az ára, gondolom lesz rá majd akció de őszintén, ezeket a részeket már kijátszottam legalább 3-szor ha nem 4-szer (darabonként). Ez csak annak éri meg igazán aki elég nagy AC rajongó vagy ezek kimaradtak neki.
#6
#4: XD
#5
Egyet kell értsek azokkal, hogy bár a sorozat ezen ága rendkívül jó volt anno, azért 16 ropit nem fogok kifizetni egy kis csicsásításét. Szerintem újdonság DLC terén nagyon nem várható, de kitudja.
#3
Színesebb lett...
#2
Tök érdekes tendencia és ezt szinte minden újra kiadott játéknál meg lehet figyelni, hogy azon kívül, hogy kap magasabb felbontású textúrákat, egy kicsit ( nem kicsit :) húznak a gammán és beblöffölik, hogy hát igen, ez a hdr-nek köszönhető, hogy részletgazdagabbak a színek. Az meg senkinek sem tűnik fel, hogy egy sima 16 millió színes ( 24 bites ) kijelzőn nézi ami nem tud hdr-t és csak átb@szták, mint sz@rt a palánkon... :)))9999nine

Félreértések elkerülése és flame-huszárok megnyugtatására, igen jobb a hdr, mert nagyobb a színtér, de ezt egy hagyományos kijelzőn nem lehet megmutatni, az már kamu bűvészkedés ( és akkor az eredeti is nézhetne ki pont ugyanúgy :)...
#1
Nem November 17? En ugy emlekszem, de 2 nappal korabban jin, az meg jobb :)
A mp jobb is, hogy kimaradt. Eddig sem kellett volna beletegyek egy reszebe sem. A co-op az mas teszta. De nalam kotelezo darag lesz. PS3-on mat vegigvittem mindharmat :)