Csak ma ingyenes a DiRT 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Humble Store-ban jelenleg ingyenes a DiRT 3: Complete Edition steames verziója. Az arcade ralis játék megszerzésével nem érdemes várni, elvégre az ajánlat csak szombat reggelig tart. Kellemes száguldást!

Ha hétvégén autókáznál egyet, de nincs mivel, akkor irány a Humble Store, ahol jelenleg ingyenes a DiRT 3: Complete Edition. A versenyjáték alapból 30 dollárt kóstál, de szombatig egy fillért sem kell fizetnünk a steames verzióért. Remek ajánlat, ugye?

Ahhoz, hogy megkaparintsd, egy Humble-fiókra lesz szükséged. Ha ez megvan, irány a játék adatlapja, és kattints a "Get it for free!" gombra. Ezután meg kell adnod az e-mail címedet, ha még nem jelentkeztél be a profilodba. Kövesd a többi utasítást, és hamarosan a DiRT 3: Complete Edition steames kódjával leszel gazdagabb, amit a Valve rendszerében válthatsz be értelemszerűen.

A minden földi jóval megpakolt Complete Editon egyébként az alapjáték mellett hét DLC-t tartalmaz - öt új verdákkal, kettő pedig új raliszakaszokkal és pályákkal bővíti a repertoárt.

35.
35.
Juha
#34: Mondjuk én, mint laikus nem értem, hogy digitális termékek hogyan fogyhatnak el (vagyis a "felnyitókódjuk", ami tudtommal egy generált szám/betűsor).

Ha a szerverek hirtelen túlterhelésétől tartanak, akkor miért nem azt írják ki?
34.
34.
Necreon
#27: Ha esetleg nem angolul tanultál volna és egy gyors fordítóból sem derülne ki, lefordítanám amit beidéztél - kifogytak a kulcsokból. Ami érthető, ha steam kulcsot adnak ingyen világszerte. Kérdésedre válaszolván, nem, és igen, attól függ kit kérdezel, ki milyen korán húzta be. A kulcsszó a templorarily, jelentése átmenetileg. Várj szépen, és kapsz kulcsot.
31.
31.
Nexon
#22: And the truth has been spoken.
29.
29.
Machiavelli
Amúgy köszi Gamekapocs. ;)
28.
28.
Machiavelli
Tök szánalmas koldus vagyok én is, hogy beszereztem így, hogy ingyen van. Eddíg is azért nem vettem meg 300 forintért, mert egy ingyen élő faszparittya vagyok. Ja nem, vagy inkább költöm másra azt 309 forintot. Tudod Haslerfan, az ilyen kis mocsok, orrukat fent hordó, suttyó rátarti senkiháziknak köszönhető többek között hogy, ott tart a társadalom ma ahol tart.
27.
27.
KaziHun
Reggel bezsákoltam, de csak most akartam a Steam-en beregisztrálni és ez fogadott: Keys are temporarily exhausted for this product
Másnál is ez van?
26.
26.
aordog
Nagy az Isten állatkertje! Ingyen van...ez itt nem vita téma!
Akinek kell az szedje le! Nem értem a problémát!!??!
25.
25.
kekesi
Szuper, még egy ilyen hír alatt is képes valaki vitát generálni, szánalmas... Pont ezért nem olvastam soha a GK kommentszekcióját... Ez az oldal is kezd lemenni színvonalban, úgy néz ki marad a PGO, ott legalább vannak érdekes hírek és cikkek is, nem feltétlen a tucat dolgok kerülnek csak ki...

Amúgy én örülök neki, meg akartam már rég venni, de mindig volt valami ami miatt nem tettem. Most legalább ez is megvan. :)
23.
23.
logic5
Mi van itt megint.. Gratulálok Haszlerrfannak legfőképp.. Istenem...
12.
12.
user101
#11: 22 teljes értékű játék, és 10 dlc, kéretik arra használni a netet amire való :)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Origin%27s_On_the_House_games
11.
11.
elgeri
#9: EA milyen ingyen játékot osztogatott?

Régebbi Battlefield DLC-kre emlékszem. Meg persze van az EA access, de az nem ingyen van.
10.
10.
Blazkowicz
Pont most jön a Thrustmaster T300, így Assetto Corsa mellé jó kis szórakozás lesz... :)
9.
9.
KőbányaKispest
Mostanában nagyon dobálgatják az ingyen játékokat. Persze, nekik ez reklám, de az Ubi, EA, most ez.
1.
1.
elgeri
Nagyon szépen köszönöm a tippet!
Be is zsákoltam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...