Negyedik hónapja tarol az Xbox One

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 11.
  • Biznisz
Link másolása
Aaron Greenberg, az Xbox csapatának marketingfejese a Twitteren jelentette be, hogy immáron negyedik hónapja, hogy az Egyesült Államokban nem talált legyőzőre az Xbox One

Múlt hónapban jelentettük, hogy a Microsoft zsinórban három hónapja képes volt jobb eladásokat produkálni, mint az eddig nagyjából kétszer kelendőbb PlayStation 4. Komoly fegyvertény ez, főleg annak tükrében, hogy a megjelenése óta komoly lemaradást halmozott fel a Microsoft.

És úgy néz ki, a siker nem múlandó, Aaron Greenberg, az Xbox csapatának marketingfejese ugyanis ezúttal se várta meg az NPD hivatalos októberi adatait és a Twitteren jelentette be, hogy az eltelt harminc napban is sikerült az élen maradniuk, így az Egyesült Államokban ismét legyűrték a PlayStation 4-et.

Az is örömteli hír a redmondiak számára, hogy a GfK Entertainment adatai szerint az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is sikerült megőrizni az előnyüket, így már második hónapja ott is vezetik az eladási listákat. Ezt a marketingcsapat másik vezetője, Mike Nichols jelentette be. A sikerben nyilván közrejátszik az is, hogy a Microsoft több exkluzív címmel is kijött, többek között a Gears of War negyedik részével, ráadásul a Battlefield 1 kapcsán is exkluzív marketingmegjelenést élveznek. Csak ennek a két címnek köszönhetően közel 52 százalékkal ugrott meg az Xbox Live-on multiplayerrel nyomulók száma.

Valószínűleg az eredmények egy hónap múlva változni fognak, hiszen akkor már éreztetni fogja hatását a számokon a most megjelent erősebb PlayStation-modell, a PlayStation 4 Pro, valamint a nemrég bemutatott PlayStation VR is. És persze a Black Fridayről se feledkezzünk meg.

141.
141.
140.
140.
#136: 60ért zsír újjat kapsz!Mai világban biztis van mindenkinek legalább egy ismerőse,rokona németben vagy ausztriában!Lassan 2 hónapja 199 euró
137.
137.
Norbiii
#136: Until dawn, UC4 és Watch Dogs 2, egyenlőre ezt a három játékot szeretném a legjobban. :)
136.
136.
Norbiii
#129: Ha esetleg vennél használt Ps4-et jó áron, 60-ért már hozzá lehet jutni, ráadásul boltból, én is most vettem ennyiért. Így, hogy lement az ára, ismerős is gondolkodik benne, és itt is ismerek pár embert, akik mostanában így vették.
130.
130.
arcadia
Kéne valami memory gomb amivel újra lehetne nézni a kimiderált hsz-eket:)) lemaradunk a tutiról:(
129.
129.
Balazska4
Petinek igaza van.Sok a remaster meg a javítás.Régen nem volt ilyen.
Nekem viszi a gépem a 60 fps-t amit 60 ezerből vettem még nyári meló pénzből suli mellett.Half life 2 simán megy rajta nekem nem ér ilyen sokat a pro.Ha vennék konzolt akkor is használt ps4-et.Sokan vagyunk akik ezt tennék sokan még nem vagyunk keresőképesek és a szüleink pótolnak ki nem szégyen.Szóval nem látom értelmét a pronak én sem.
116.
116.
kamgecam
#115: A stílusa megkérdőjelezhető de amit mond abban van igazság:
https://www.youtube.com/watch?v=0nQ_IIvnSFY&t=692s
115.
115.
kamgecam
#91: Peti már nem azért de most még több idejük van a fejlesztõknek egy játék elkészítésére "egy adott konolOKRA"mivel a játékok a sima és a pro verzión is futnak és valószínû a ps4 PRO 2 vel is kompatibilisek lesznek.Tehát még jobban járunk mint azelõtt, mert a régi játékok is kompatibilisek lesznek az új konzolokkal ahogyan a ps4es The Last of Us remastered játékom is kompatibilis a pron. (és nem mellesleg eyeorgzmusom van tõle olya kibebasz.tul gyönyörû) Mégcsak meg se kell vennem egy újabb remasteredbe.Milyen jó lett volna ha a ps3as játékaimal is tudtam volna játszani a ps4en ahogyan most a pron 4kban...és leszarom hogy natív vagy supersampling vagy checkboard, vagy hogy 2fpsel rosszabb mert kurva szép és HATALMASAT dob a JÁTÉKÉLMÉNYEN.És a nap végén csak ez az ami számít! Én inkább azért rúgnám pics@n a sonyt, amiért jobban ráment a third party supportra a belsõs studiók helyett és kevesebb igazán ütõs exkluzív játék jelenik meg.Pedig pont emiatt lettem anno ps "párti"a játékok miatt.
106.
106.
p3ti
#105: Óvatosan,mert jön újabb 100 komment :D
105.
105.
DON GONDOCS
Nem tudom mit vannak úgy eggyesek elájulva pro-tol mentségére szóljon a sonynak, olcsón adja és a játékok is kapnak ingyenes pro frissítést.
102.
102.
p3ti
#100: Először jössz az álmatlansággal,majd a benzin adójával,aztán félted a szegény gyerekeket...ajánlom neked a greenpeace fórumát.
100.
100.
delphijos
#97: Hát ez egy intelligens,és konstruktív hozzászólás volt, tényleg vigyáznod kéne, nehogy agyvérzést kapj mert kiadták a Pro-t, amivel maga az ördög szabadult a világra. Ezért érdemes oldalakon háborogni.

Én ez most befejezem, tölem nyugodtan háboroghattok tovább. A "Kollektív összefogáshoz" meg sok szerencsét, bár kétlem hogy egy fórumon hőbörgés bármit is változtat bármin.
98.
98.
Downpour
#96: Nem érted. Egyszer hadonászol a benzin adóval, majd utána jössz hogy ez csak egy konzol. Ez is egy dolog a sok közül ami változik rossz irányba.
97.
97.
p3ti
#94: Ahj veled is csak többen vagyunk vedd már észre magadat ember.
96.
96.
delphijos
#87: Igazad van, egy konzol megjelenése tényleg ilyen horderejű. A benzin árát is csak azért mondtam, hogy vegyük már észre hogy ez csak egy szaros konzol. És akkor jössz egy ilyen "Kollektív összefogással lehet ez ellen tenni " dumával. Ha azon menne a diskurzus hogy sok helyen éheznek az emberek, vagy megint lesz olyan iskola ahol nem tudnak fűteni, akkor még lenne is létjogosultsága ezeknek a fennkölt mondatoknak. De így...... Ez csak egy konzol.
94.
94.
delphijos
#88: Milyen véleményt? Semmilyen vélemény nem mondtam a Pro-val kapcsolatban, se pro se kontra, mi a fenét akartam én bizonyítani? Azt nem értem minek ez a keresztes hadjárat, mert hőbörgés a "lehúzásról".
90.
90.
Downpour
#84: Ne hadonásszunk olyanokkal amiknek nincsen köze a témához. A benzin adója teljesen más tészta mint a pro létjogosultsága - felesleges ekkora intervallumba terjeszkedni
87.
87.
Downpour
#84: Igen var értelme. Mert ha mindent eltűrsz, akkor mindent megtehetnek veled. Kollektív összefogással lehet ez ellen tenni.
84.
84.
delphijos
#83: De basszus, ez mindenhol így van. Egy nyavalyás VGA miért kerül egy havi átlagkeresetbe? ( Vagy még többe is ) ? Vagy miért van minden liter benzin árában 100 Ft adó? Lehetne itt mindenen háborogni, csak mi értelme van?
83.
83.
Downpour
#80: Nézd úgy a dolgot. Először kezdik kicsibe, majd mivel megengedhetik maguknak, ezért egyre terjeszkednek. Ez a hozzáállás nekem sem a szívem csücske
80.
80.
delphijos
#65: Itt nem "igazságról" van szó, én nem amellett kardoskodom hogy milyen állati jó a Pro, csak mi a francnak kell háborogni, meg átverést , lehúzást kiabálni, amikor egyszerűen csak nem kell megvennie. Nem olyan bonyolult ez.
73.
73.
delphijos
#60: Valaki árulja már el mi a francot akar jelenteni ez az állandóan idevetett "lehúzás"? Az ha valami "kötelező", és annak felemelik az árát vagy bevezetnek egy új díjat, az lehúzás. Ha valakinek ez nem kell, nem veszi meg. Akinek meg igénye van rá, és erre költi a pénzét, az meg az ő dolga. Kit "húztak le" akkor ??? Egy 30-40 e futócipő nem lehúzás? Akinek ez a hobbija, annak nem. Aki meg sokallja, az meg nem veszi meg. Ugyanaz a helyzet. Szerintem Ti saját magatokat győzköditek, csak nem értem miért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...