Végre megváltoztathatjuk a fiókunk nevét a PSN-en?

A PlayStation-felhasználók már évek óta rágják a Sony fülét a PSN-accountjuk nevének megváltoztatásáért. Nos úgy tűnik, az álom a közeljövőben valósággá válhat és a gyártó végre beadja a derekát. Mondjuk a részleteket!

A PSN-fiókunk nevének megváltoztatása mindig is tabutémának számított. A Sonynál évekig süket fülekre találtak a játékosok kívánalmai, de a helyzet végre megoldódni látszik. Az Unreal Engine 4 legújabb frissítésében említést tesznek PlayStation 4 SDK 4.008.061-s változatáról: a fejlesztői készlet immáron támogatja a motor új verzióját.

Egy Kirbasin nevű NeoGAF-felhasználó beleásta magát a SDK dokumentációiba és kiszúrta, hogy a Sony frissítette a fejlesztői javaslatokat: immáron az account ID-jük alapján kell a felhasználókat azonosítani, nem pedig az Online ID-jük alapján, ráadásul a programoknak kezelniük kell a fiókazonosítók változásait is.

Ez alapján úgy tűnik, hogy az eddig fix account-név módosítható lesz, de hivatalos válasz még nem érkezett a Sonytól, addig felesleges pezsgőt bontani.

20 komment - szólj hozzá!