TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#62
#61: Most komolyan nem érted az objektivítás fogalmát?Az egy dolog hogy neked mi tetszik, de van tárgyilagos megközelités is közös konszenzus által az értelem alapján.Ha számodra ez csordaszellemet jelent akkor egy közveszélyes antiszociális öntörvényû pszhihopata lennél aki képtelen a közösségi életre és éppen ezért könyebben is manipulálható.
#59
Doom, Overwatch jelöltek közt...nem semmi.
Tényleg elég nagy lepkefing volt ez az év, Inside, Hyper light drifteren kívül 0 egyedi alkotással. Lövöldözős játékok egymás hegyen-hatan.
#58
Remélem, hogy az Uncharted 4 tarolni fog, mert amit az a játék egy alap PS4-en mutat, azt a szintet azóta sem hozta semmi.
#57
De nem értem, miért ennyi a jelölés. Ez valami vicc akarna lenni. De részemről tök jó, a felsorolt 5 játék közül egyikkel se játszottam, vagyis az Overwatch kivétel lesz, mert a hétvégén kipróbálom.