Egyáltalán nem biztos a Titanfall 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 17.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainmentnek több ötlete is van arra nézve, hogy merre lehetne továbbvinni a frencsájzt, ám a stúdió alapítója, Vince Zampella szerint korántsem biztos, hogy a teljes értékű, számozott folytatás megvalósul majd.

A Glixelnek adott interjújában a Respawn vezérigazgatója, Vince Zampella elárulta, hogy korántsem száz százalék, hogy elkészül a Titanfall 3. Megijedni nem kell, a csapatnak több ötlete is van arra nézve, hogy merre vihetik tovább a frencsájzt.

Noha a Titanfall 2 kedvező kritikai fogadtatásban részesült, jelen pillanatban még nem lehet megmondani, hogy anyagilag is sikeres lesz-e. Az elemzők szerint nem volt túl szerencsés a Battlefield 1 és az új Call of Duty közé időzíteni a premiert. Zampella kijelentette, bárhogy is lesz, szeretnének többet elmesélni történetről és az univerzumról, de a harmadik rész még lóg a levegőben.

"Azt már most nyugodtan kijelenthetjük, hogy lesz még mit felfedezni" - tette hozzá az alapító.

Októberben Zampella azt nyilatkozta, hogy a Titanfall-sorozat esetében nem feltétlenül gondolkodnak trilógiában. Több mellékág is elképzelhető, az első már meg is érkezett a Titanfall 2 premierjével egy időben: ez a Frontline alcímű mobilos kártyajáték.

2.
2.
RoyalA
#1: Valami ilyesmi lesz. De remélem, hogy a következő ugyanilyen igényesre sikerül és végre megfelelő megjelenési dátumot kap. Sajnálnám ha eltünne mert van létjogosúltsága a piacon.
1.
1.
Magyarul jönni fog az, csak még benyomnak elé pár nem számozott részt. Ha azok buknak, akkor viszont kukázzák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...