Nagyot csúszik a System Shock-remake

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Night Dive Studios a System Shock-remake hivatalos Kickstarter-oldalán közzétett frissítésben jelentette be, hogy nem tudják tartani a korábbi ütemtervet és 2018-ra csúszik a játék megjelenése.

Szomorú hírek fogadták a System Shock-rajongókat, a Night Dive Studios ugyanis a nyáron indított Kickstarter-projekt oldalán megerősítette, sajnos csúszni fog a felújított játék megjelenése, méghozzá meglehetősen sokat.

A csapat eredetileg 2017 decemberére lőtte be a remake elkészültét, de a mostani jelentés szerint erre leghamarabb csak 2018 második negyedévében kerülhet sor. A halasztás okait nem részletezték, de a bejelentés mellett azt is elárulták, még az sem biztos, hogy a korábban megerősített platformok mindegyikére egyszerre készülnek el, így akár további késésekre is számítani lehet.

A játék Kickstarter-kalapozása még június végén vette kezdetét, ami végül annyira sikeres lett, hogy az eredetileg tervezett PC és Xbox One mellett PlayStation 4-re is elkészül majd a játék.

6.
6.
kilpihkju48
2021 re csúszik a System Shock-remake
5.
5.
zozo76hun
hat ha 2018-ra keszul el akkor mar illene figyelembe venni a scorpio-t meg a pro-t...
4.
4.
Extol
Az szép, nem új játékot kell fejleszteni, mármint sok minden adott, lehet több ember kellett volna
3.
3.
crytek
Nagyon örülök, hogy valakinek végre van esze és még több ember számára is játszhatóvá teszi (én pl az elő részhez a régi állapotában bottal se nyúlnék hozzá így pedig epic lesz)

Ez eljátszhatnák nagyon sok régi kúlt címmel mekkora lenne apám.
1.
1.
user101
Rossz üzletpolitika, a PS-et kellett volna megcélozniuk elsőként a BOX helyett, többszöröse a felhasználói bázisa... De hát ők tudják... ( Ja és mondom ezt PC-sként... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...