Frissítve: Traileren a Battlefront utolsó DLC-je

Az Electronic Arts még júliusban leplezte le a Star Wars: Battlefront utolsó DLC-csomagját, az új mozifilmet felvezető Rogue One: Scarifot. Most már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a pakk.

A szezonbérlet tulajdonosai december 6-án kapják majd meg a még júliusban bemutatott utolsó Star Wars: Battlefront DLC-t, a Rogue One: Scarifot. A bővítmény két új játszható hőst, a december közepén mozikba kerülő mozifilm főszereplőjét, Jyn Ersót és rosszfiúját, Orson Krennicet tartalmazza majd. Kapunk egy új helyszínt, a filmtrailerekben is látott trópusi Scarifot.

A kiadó azt is megerősítette, hogy a DLC-vel egyszerre debütál a Rogue One: X-Wing VR-küldetés is, amit kizárólag a PlayStation 4-tulajdonosok élvezhetnek a PlayStation VR-ral.

Végezetül pedig még egy örömhír: a korábban november végére datált ingyenes hétvégét előrébb hozta az Electronic Arts, így a mai naptól kezdve, egészen november 20-ig ingyenesen kipróbálható a játék minden korábban megjelent DLC-je, beleértve a Death Star-csomagot is.

Update! Közben befutott a játék Ultimate kiadásának előzetese, amiben az említett Rogue One DLC első pillanatai is felbukkannak.

5 komment - szólj hozzá!