Frissítve: Traileren a Battlefront utolsó DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az Electronic Arts még júliusban leplezte le a Star Wars: Battlefront utolsó DLC-csomagját, az új mozifilmet felvezető Rogue One: Scarifot. Most már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a pakk.

A szezonbérlet tulajdonosai december 6-án kapják majd meg a még júliusban bemutatott utolsó Star Wars: Battlefront DLC-t, a Rogue One: Scarifot. A bővítmény két új játszható hőst, a december közepén mozikba kerülő mozifilm főszereplőjét, Jyn Ersót és rosszfiúját, Orson Krennicet tartalmazza majd. Kapunk egy új helyszínt, a filmtrailerekben is látott trópusi Scarifot.

A kiadó azt is megerősítette, hogy a DLC-vel egyszerre debütál a Rogue One: X-Wing VR-küldetés is, amit kizárólag a PlayStation 4-tulajdonosok élvezhetnek a PlayStation VR-ral.

Végezetül pedig még egy örömhír: a korábban november végére datált ingyenes hétvégét előrébb hozta az Electronic Arts, így a mai naptól kezdve, egészen november 20-ig ingyenesen kipróbálható a játék minden korábban megjelent DLC-je, beleértve a Death Star-csomagot is.

Update! Közben befutott a játék Ultimate kiadásának előzetese, amiben az említett Rogue One DLC első pillanatai is felbukkannak.

3.
3.
strike19
#2: Szerintem már rég elérkezett a pillanat.
Az első kiegészítő a legjobb az eddigi DLC között szerintem.
Remélem lesz az új DLC-be vagy 3 Walker Assullt pálya.
2.
2.
Hunszi
így 1 év után elérkezett az a pillanat :P
1.
1.
Hunszi
Na most éri meg megvenni ezt a játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...