Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

Link másolása
A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

A magyar Zen Studios pár napja már belengette, hogy Fallout témájú flipperasztalokkal készülnek, most azonban a csomag teljes tartalmát leleplezték.


A Bethesda Pinball Pack Fallout, Doom és Skyrim ihletésű asztalokkal bővíti a Zen Studios flipperes címeit Steamen, PSN-en, Xbox Live-on és mobilokon. Képeket és egy rövid teaser trailert is kaptunk a csomagról, valamint azt is megtudtuk, hogy az december 6-án válik elérhetővé.

7.
7.
GAMEROD
Sajnos itthon még gyerekcipőben jár a játékfejlesztés, flipper, közepes autós és egykét stratégia játékban kimerül a tudás. Eközben lengyeleknél ott a Witcher, cseheknél a Mafia1, Vietcong, Kingdom Come stb... ukránoknál Stalker, horvátoknál Serious Sam.
5.
5.
anarchoid
tegnap jatszottam a ZEN studios Pinball FX 2 -vel (darth vader -e asztal) nembirtam leallni vele pedig nemszeretema flippereket ... probakeppen megneztem mas starwarsossokat is es nemtudtama golyora figyelni olyan allatul vannak kivitelezve
4.
4.
Extol
Ez igen, bírom a flipper játékokat, nincs túl sok program a témában
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...