Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

Kommentek

#7
Sajnos itthon még gyerekcipőben jár a játékfejlesztés, flipper, közepes autós és egykét stratégia játékban kimerül a tudás. Eközben lengyeleknél ott a Witcher, cseheknél a Mafia1, Vietcong, Kingdom Come stb... ukránoknál Stalker, horvátoknál Serious Sam.
#6
#1: Azt csak, hiszed... k... sok munka van egy ilyen reszletessegu asztallal. Az egyik kollegam dolgozott a ZENnel, es meselt szepsegeket! ;) Az egyik regebbi asztal az o muve, ha jol tudom valamelyik SW-os.
#5
tegnap jatszottam a ZEN studios Pinball FX 2 -vel (darth vader -e asztal) nembirtam leallni vele pedig nemszeretema flippereket ... probakeppen megneztem mas starwarsossokat is es nemtudtama golyora figyelni olyan allatul vannak kivitelezve
#4
Ez igen, bírom a flipper játékokat, nincs túl sok program a témában
#3
Törölt felhasználó
#1: Van bizony. Qrvajo cucc, kedvencem az uj star wars filmes es az alienses, de s doomot is varom mar :-)
#2
#1: Van, baromi jó flippereket csinálnak, egy csomó megvan :) A flipperükkel belenyúltak a tutiba, szerintem nem zsíroskenyéren élnek ;)