Launch traileren a Killing Floor 2

Link másolása
Hosszas fejlesztés után ma végre megérkezett a Killing Floor 2 végleges változata PC-re és PlayStation 4-re. A megjelenés alkalmából befutott a szokásos launch trailer is.

Mától érhető el a Killing Floor 2 végleges változata PC-n és PlayStation 4-en. A cím egy ideje már kipróbálható volt az Early Access keretein belül, és nemrég egy PS4-es bétatesztet is szerveztek hozzá.

A játék PlayStation 4 Pro-támogatással érkezik a boltokba, ami azt jelenti, hogy 4K tévéken 1800p-s felbontásnak és Ultra textúráknak örülhetünk, míg ha Full HD-s képernyőn játszol, akkor hatékonyabb supersamplinget és magasabb framerate-et kapsz.

9.
9.
Hunszi
nagyon jó játék és az árazása is nagyon baráti...eddig nem voltam nagy Killing Floor rajongó s soha rá sem néztem az egészre, most meg, amikor volt a beta nem volt jobb dolgom s gondoltam benézek egyet s úgy odakötött, hogy egész hétvégén toltam, bátra ajánlom minden coop rajongónak, baromi izgalmas és pörgős
8.
8.
Duken
Brutális játék átvitt értelemben és szó szerint is!Ha csak a fegyverérzetet emelem ki akkor jobb mint a bf1, a cod vagy a tf2, csak sajnos semmi egyjátékos kampány nincs benne csak coop.De még egy fps-ben sem szerettem,élveztem ennyire lőni mint a kf2-ben.Játsszátok,lőjétek!
7.
7.
Mortician
#6: https://developer.nvidia.com/flex

Folyadék, részecske stb fizika.

A KF2 esetében ez a vér illetve a belek, húscafatok fizikáját jelenti.
6.
6.
hedzsooo
"...nvidia(flex) karival érdemes játszani" Az mit jelent, lefordítod kérlek az egyszerű halandók / egyszeri játékosok számára is? :)
5.
5.
kamgecam
Most néztem 80%-on van metán.Többségében 80-90 körüli pontszámokat kapott.
3.
3.
Formula1fanatic
#1: Az egyetlen online játék jelenleg ami letud kötni, nem mellesleg nvidia(flex) karival érdemes játszani
1.
1.
DarkLord
Ez nagyon rossz játék. Számomra legalábbis semmi élvezetet nem nyújtott és baromi ötlettelen az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...