Dishonored 2 - a jövő hónapban jön a New Game+

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 20.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes frissítés érkezik a Dishonored 2-höz december folyamán. A kötelező hibajavítás mellett élesedik a New Game+, illetve egyedi nehézségi szinten is nekivághatunk Corvo és Emily bosszúhadjáratának.

Amellett, hogy a héten a PC-sek már kaptak egy gyorsjavítást a Dishonored 2-höz, az Arkane Studios folyamatosan csiszolja a lopakodós FPS-t. Valamikor december folyamán érkezik a következő frissítés, amely élesíti a nagyobb kihívással és jutalommal kecsegtető New Game+-t, illetve a nehézségi szintet is részletesen testreszabhatjuk.

Nincs vége a trailerek sorának, íme, egy újabb:

A Dishonored 2 már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
herlius
#3: Tehát ezek szerint eljutottunk arra a szintre, hogy egy szinte használhatatlan termékért is hálálkodjunk, csak mert még a jelenkori posványból is úgy-ahogy ki tud tűnni. Szép gondolatmenet.
3.
3.
Ruvik
#2: Igen, óvatosan bánok. Ha körbe tekintem a fejlesztők mai felhozatalát akkor helytálló a kijelentésem.
2.
2.
herlius
#1: Az agyonszidott bugos PC portot elnézve azért én óvatosan bánnék a jelzőkkel. Aki egy gyakorlatilag játszhatatlan játékot dob piacra, az minden csak nem megbízható.
1.
1.
Ruvik
A csekély mennyiségű megbízható csapatok egyike. Az elvártat hozta, minden háborgó disney menekült mormoljon el egy imát hogy vannak még ilyen fejlesztők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...