Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#41
Örülök a DS3 Év játéka címének.Nem tudom hogy valóban megérdemelten győzött-e,én level 297 vagyok,még 2 trófeám hiányzik az Ultra Rare fullhoz,durván másfél hónapja csak az van a gépemben,és képtelen vagyok abbahagyni! :-D Soha nem játszottam még hasonlóval sem (nehézség,többek között) - engem berántott,ennyi.De nem ez a cél?

Bloodborne GOTY store-ról leszedve,Witcher 3 GOTY leszedve,Rise of the Tomb Raider megvéve...DE NEKEM KELL AZ A TRÓFEA!
#38
#35: +1 Ja, ezt el tudom fogadni.
#37
#34: Látod, ha meg játszottál miért beszélsz nonszensz dolgokat?Ajaj-ajaj. Az meg hogy jön ide hogy infantilis vagyok-e vagy sem?Ja hogy személyeskedsz.Oké értem...
#35
#33: A bossok nagyjából ugyanott vannak nehézségi szintben, sőt szerintem a DS3 első pár bossa még könnyebb is mint a Bloodborné, de a mobok lényegesen nehezebbek DS3-ban.
#33
#32: Ezután a kommented után megkérdõjelezõdik hogy egyáltalán játszottál-e a Ds vagy a Bloodborneal(a Bb-nal biztos nem ,mert akkor nem tetted volna magadat nevetségessé az állításoddal hogy a Ds mellett egy kellemes gyalog galopp... ha röhög a vakbelem.Bár azt is kétlem hogy super marioval játszottál ha kellemesnek és könnyûnek tartod.Végigjátszottad te valaha?...Mindjárt gondoltam.)Félreértés ne essék, én sem tartom a Bb-t nehezebbnek, de könnyebnek sem.Mindkettõ játék más,és mindkettõ nagy kihívásal rendelkezik. Nekem a Bloodborne egyedisége és agresszív harcrendszere(amibõl a Ds3 sokat merített, bár megmaradt a defenzív hozzáállás...)sokkal jobban bejön.A ds3 a demon souls(aminek a csecsén nevelkedttem magambaszíva füstös világát)a dark souls 1, és a Bloodborne ötvözete.Kegyetlen jó de semmi új és egyedi nincs benne. Inkább egyfajta tisztelgés a többi souls játék elõtt.
#31
#21: Szerintem is könnyebb a ds széria de a 2,3 mindenképp.

Duken: ezen vitatkozhatnánk de én pont a ds-t éreztem mélyebbnek:)

Mikor: ng 2+ tól én nem nagyon vettem észre nehezedést. Legtöbb karim 2+ ill. van egy 5+ -os tankom, Lorian ultrakardjával megállíthatatlan:)
Arénában viszont a legaljasabb valami 160 körüli op mage -el huncutkodni messziről bele a tömegbe az 1000 feletti soul speart:D hadd hullanak kettesével:)

Bőven az év játéka!!!
#27
#21: Tutorial mihez? A DS3 után a Bloodborne egy séta a kertben.

#22: Megtaláltuk a tagot, aki még csak képen látott DS játékot...
#26
Ez egy szubjektív dolog kinek melyik tetszik jobban. Abban biztosan nem vitatkozunk, hogy mindakettő kiváló játék. Sok mindenben más a 2 játék, de az alapokban nagyon hasonló. Kötelező darabok.
#25
#23: Hát ebben nem értünk egyett. :)
#24
#23: szerintem csak neki jobban tetszik a világa, ezért írja, hogy tartalmasabb a lore( pedig hogy lehetne egy sorozat 3. részével szemben); a játékmechanika alatt azt értheti, hogy a Bloodborne fegyverarzenálja jobban tetszik neki, ahogy az inkább dodge-ra építés is( hárítással szemben); a több titkot viszont én se értem.
lényeg a lényeg: a DS 3 megérdemelte a kitüntetést.