Mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 21.
  • Gyászhír
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft, a fejlesztést vezető, mellesleg egykor microsoftos Adam Orth azt mondta, reméli, mindenki talál majd módot arra, hogy egy másik platformon kipróbálja a játékot.

A Gravity játékváltozataként is becézett Adr1ftet eredetileg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelentették be, méghozzá egységes megjelenési időponttal, a fejlesztőknek azonban idővel rá kellett jönniük, muszáj lesz priorizálni: ennek megfelelően először PC-re jelent meg a játék tavasszal, ezt követte a PS4-es változat a nyáron, és ezek után jött volna az Xbox One-os kiadás.

Ez utóbbi viszont mégsem készül el, ezt maga Adam Orth, a fejlesztés vezetője erősítette meg a Twitteren. Részleteket nem közölt, és eddig a játék kiadója, az 505 Games sem szólalt meg az ügyben, mindenesetre azt még megjegyezte, "reméli, hogy a rajongók találnak más módot a játék kipróbálására".

8.
8.
kergabi83
#5: Én meg azt hittem, hogy ez csak VR játék... :D
7.
7.
zozo76hun
nem egy nagy vasziszdasz a game. nem sokat vesztunk vele. el lehet lenni egy darabig vr alatt, de hamar unalomba fullad.
5.
5.
elgeri
Szerintem ez inkább csak VR környezetben lenne izgalmas.
Ott ha semmit se csinálsz, de izgalmas, új világba add betekintést, az már fél siker!
4.
4.
#3: Mivel annyira nem érdekelt, így csak videót néztem róla, nagyon rövid és gyakorlatilag semmit se kellett benne igazán csinálni, marha idegesítő volt a folytonos oxigénpalack keresgélés is...szerintem nem jött be ez a dolog a népnek...
3.
3.
Gykrizsi
#1: Sorry, most látom hogy már megjelent, akkor tényleg nem értem. Ekkora bukta lett volna a játék, vagy mi?
2.
2.
Gykrizsi
Azért a "reméli, hogy a rajongók találnak más módot a játék kipróbálására" mondat rendesen bicskanyitogató. Egyrészt milyen rajongók, megsem jelent a játék boxra miért rajonganék, másrészt bejelentik, majd visszamondják. Undorító.
1.
1.
Gykrizsi
Én úgy érzem, hogy itt az erő miatt lesz ez, nincs kedvük butítani. Viszont akkor lesz sima ps-re, mert nem hiszem, hogy nem érné meg átírni, akkora munka lenne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...