Titanfall 2 - büszkélkednek a készítők

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 22.
  • Videó
Link másolása
Sajnos nem az eladási mutatókkal, hanem a kritikusok egyöntetű pozitív véleményével. A Titanfall 2 legújabb előzetesében a nevesebb magazinok értékeléseiből szemezgetett a Respawn Entertainment.

A Titanfall 2 egyértelműen a múlt hónap legnagyobb vesztese volt. Az Electronic Arts is magabiztos volt a Respawn Entertainment shooterét illetően, így felelőtlenül behajította a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare párosa közé, ahol az egyébként fantasztikusra sikeredett folytatás lényegében szóhoz se jutott.

Az elbaltázott üzleti döntés persze még nem jelenti a véget, a Black Friday közeledtével, illetve a hamarosan meginduló karácsonyi rohamok alkalmával a Titanfall 2 új erőre kaphat. Egyrészt egy csábító árcédulával, másrészt a korábban beharangozott ingyenes tartalmakkal könnyedén felhívhatja magára a figyelmet a játék. Tudják ezt a készítők is, így ki is adtak egy friss előzetest, amelyben a kritikusok cikkeiből kiragadott mondatokkal bizonygatják, mennyire ütős lett a második rész.

És hogy mit hoz a jövő? Ezek után nem biztos, hogy pont a Titanfall harmadik részét.

12.
12.
shatterhand
#9: Az egyetlen bf sztoris amit vegigvittem. De nem mindanam hogy lebilincselt. A multija viszont a legjobb a bf sorozatban.
11.
11.
#9, #10: Most a single-ről volt szó, amit mellesleg én is ugyanúgy untam. Nem értem a felhajtást körülötte, szerintem 2 óránál sosem jutottam tovább, pedig legalább háromszor adtam neki esélyt. Kinek a pap...
10.
10.
RoyalA
#9: Hát igen! A nagy király! Több mint 3 éven keresztűl toltam a multiját. Iszonyatosan hangulatos és élvezhető anyag volt. A mai napig eszembe jutnak azok a meccsek.
Remélem, hogy a Bad Company 3-al (ha lesz) majd újra átélhetem azokat a pillanatokat.
9.
9.
KőbányaKispest
#7: Rádcáfolok egy kivétellel. Bad Company 2.
7.
7.
shatterhand
#4: A lelektelen kampanyt a bfnel kezdheted. Az eletben nem tudtak meg lerakni jo kampanyt. Bealszik az ember.
5.
5.
Meg is érdemli a játék a dícséretet, szinte minden nap tolom, nagyon bejött, sokkal jobban, mint a cod vagy a bf.
4.
4.
Darksiders84
Szerintem is meglepően jó lett nem is gondoltam volna hogy ennyire izgalmas és változatosan leköt majd. Az én idei fps listám 4. COD Infinite Warfare üres lélektelen szokásos kampány 3. Battlefield 1 teljesen rendben van és szép 2. Titanfall 2 nagyon remélem lesz folytatása 1. Dishobored 2 igazán hangulatos kimondottan egyedi öröm csak guberálva nézelődni is bene az akció is változatos.
3.
3.
kispeter69
Kerestem egy pár embert Priviben ,de válaszra sem méltatott.
2.
2.
RoyalA
Nagyon jó lett a TF2. Csak az EA elbaszta a megjelenést. Reméljük a legjobbakat.
1.
1.
Raizen25
Nem nagyon akarok mostanában játékra költeni de később biztos beszerzem majd ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...