Titanfall 2 - büszkélkednek a készítők

Sajnos nem az eladási mutatókkal, hanem a kritikusok egyöntetű pozitív véleményével. A Titanfall 2 legújabb előzetesében a nevesebb magazinok értékeléseiből szemezgetett a Respawn Entertainment.

A Titanfall 2 egyértelműen a múlt hónap legnagyobb vesztese volt. Az Electronic Arts is magabiztos volt a Respawn Entertainment shooterét illetően, így felelőtlenül behajította a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare párosa közé, ahol az egyébként fantasztikusra sikeredett folytatás lényegében szóhoz se jutott.

Az elbaltázott üzleti döntés persze még nem jelenti a véget, a Black Friday közeledtével, illetve a hamarosan meginduló karácsonyi rohamok alkalmával a Titanfall 2 új erőre kaphat. Egyrészt egy csábító árcédulával, másrészt a korábban beharangozott ingyenes tartalmakkal könnyedén felhívhatja magára a figyelmet a játék. Tudják ezt a készítők is, így ki is adtak egy friss előzetest, amelyben a kritikusok cikkeiből kiragadott mondatokkal bizonygatják, mennyire ütős lett a második rész.

És hogy mit hoz a jövő? Ezek után nem biztos, hogy pont a Titanfall harmadik részét.

12 komment - szólj hozzá!