Ilyen lett volna a Sleeping Dogs 2

Kiderült, hogy miként képzelték el a fejlesztők a Sleeping Dogs folytatását. A probléma csak az, hogy a pitchen nem jutottak túl a srácok, a tényleges munka sosem kezdődött el.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Meg alszanak egh parat, aztan kiadjak azt is. Ezzel nem zarult le a SD sztori.
#11
Jól hangzott ez a kettős szál.
#10
NorbiiiModerátor
#7: Szia! :)

Nézd, az utóbbi években kevés olyan játék volt, ami komolyabban, hosszú órákra lekötött volna, inkább olyanokkal játszottam, amik nem sztorisak, és nem túl időigényesek, mint pl a Fifa, és a partik. A GTA V, kétszer is megvolt, és csak kb 1 hónapja toltam ki, 1 évig húztam. Nem igazán kötöttek le így a videojátékok! Aztán jött a Beyond, Heavy rain, UC1, UC3, The Last of US amely alkotásokkal nagyon elvoltam.

Kérdésedre válaszolva, nem sokat játszottam a Sleeping Dogs-al, pedig ott volt, de amikor elkezdtem volna igazán, akkor vették meg a Ps3-at, és így lett Ps4! :)
#9
YanezModerátor
#8: Ha azt vesszük, hogy volt már olyan akció, ahol a SD aprópénz volt (én is ekkor vettem meg), akkor inkább ne. Bár az való igaz, hogy vannak akik lemaradtak 1-2 nagy akcióról.
#8
Remélem a Sony is beteszi valamikor a pluszba...ahogy az MS
#7
Törölt felhasználó
#5: Norbiii a végén kiderül, hogy azért többnyire mindenbe belekóstolgatsz Márió ide vagy oda.
Egy ilyen kaliberű játék amúgy neked mennyi így időben, most ha így próbáról beszélünk?
4-5? Csak érdekel annyi az egész te hogyan látod.
Ettől függetlenül nálam teljesen kimaradt és bár nagyon szeretném egy ideje pótolni még mindig nem volt rá időm, viszont sajnálom aki várta.
De sajnos ez a nagy helyzet, ha nem felel meg akkor vége :)
#6
#4: Nekem 31 óra volt 2 DLC-vel, igaz a gyűjtögetni valókat nem szedtem össze.

Amúg, nagy kár érte, kifejezetten jó játék volt minden hibája ellenére is. Elvárások nélkül ültem neki, de végül nagyon megkedveltem. Talán csak a járművek irányítása volt komolyabb negatívun.
#5
NorbiiiModerátor
Egy darabig játszottam vele, nem volt egy rossz játék, jó lett volna a folytatás...
#2
Nagyon bizom benne, hogy ha a SE már leszarja és nem akar semmit ezzel a game-el eladja a jogokat. Ebben bőven van potenciál hiszen ebből a típusból van a GTA 5 meg a WD azt satu.
#1
Kár érte. Mivel annó a True Crime sorozat részeként kezdte ez a project (egy részével játszottam, és a rémálmaiban ne jöjjön többet elő), így nem különösebben érdekelt. Még azután se, hogy kivált a True Crimeból, és önálló játékként Sleeping Dogsra keresztelték. Viszont pont egy olyan időszakban jelent meg, amikor számomra semmi olyan nem volt a piacon, ami túlzottan érdekelt volna, így leültem elé és nulla elvárással vágtam neki. Aminek azóta is örülök, mert személetlenül tetszett. Jó karakterek, jó történet, remek és könnyen használható harcrendszer...minden megvolt benne, amit szeretek. :-) Nem is olyan rég toltam újra, és szomorú vagyok, hogy semmi nem lesz a folytatásból. :-(