Paul W.S. Anderson a Monster Huntert is kiszemelte

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Paul W.S. Anderson januárban mozikba küldi az utolsó Resident Evil-filmjét, azonban úgy tűnik, újabb adaptáció foglalkoztatja, ráadásul ezúttal is a Capcom kínálatában találta meg a feldolgozandó alapanyagot.

Január 26-án kerül mozikba az utolsó Paul W.S. Anderson-féle Resident Evil-film, a Resident Evil: The Final Chapter, a Deadline értesülései szerint azonban a filmes és öreg harcostársa, Jeremy Bolt már ki is szemelte magának a következő projektjét: egy Monster Hunter-adaptációt szeretnének összehozni, már meg is írták a forgatókönyvét, és épp a kiadóknál házalnak vele.

Anderson elmondása szerint elsősorban a Monster Hunter világa tetszett meg neki, amely a szépsége mellett nem vonultat fel központi karaktereket, így kiválóan lehet rá építkezni egy új filmes univerzum megteremtésekor. A Monster Hunter-film 50 millió dollárból készülhet el a tervek szerint, és ha bejön a filmesek tippje, miszerint Japánban és Kínában imádni fogják, busásan megtérül majd a befektetés.

17.
17.
Gykrizsi
Ha lehetne filmet kérni, akkor Nolentől kérném a To the Moont. A szerelmi szál kérdéses, hogy sikerül, de a mindfuck része menne.
16.
16.
NECROSMOKE
Inkabb mar PS4-re kellene egy jo MH kiadni(jovore talan valami jon) Minden reszt atba**tak a Nintendo-hoz.
A film is johet, de 0 sztori. Attol fuggetlenul biztos, hogy jol fog kinezni.
15.
15.
#13: Teljesen egyetertek, ezt nem lehet csak ugy csinalni, hiszen sokakat nem erint ugy meg mint pl minket.

#12: igy van, halaloszto 2029 konyvekben is te jo eg miket irtak, abbol egyet csinaltak volna vegig milyen film lenne, de nem, ok iratnak valami ertelmetlen szar forgatokonyvet ami semmirol nem szol.
13.
13.
#10: Soha az biztos, hiaba nott valamit a jatekostarsadalom es probaljak egyre jobban mint altalanos mainstream tevekenyseget reprezentalnj mar-mar vegsokig feszitett TV-s reklamozassal is ettol fuggetlenul a tarsadalom tobbseget nem erinti ez meg, a jatszas valahol egy bensobol erkezo dolog, egy igen szibjektiv elmeny.
Tehat sztem emiatt a megismerese eselye is kicsi, sot ha teszem azt most vki nekiall jatszani random elgondolasbol kotve hiszem h ugy eli at majd ezeket mint en vagy te akiknek ez nelkulezhetetlen.
Mert nekem peldaul az.
11.
11.
#9: Nem kell ezen annyit agyalni ebben igazad van, remelem nem is tart sokaig ez a "minen cimet felkapunk mostanaban trend hadd legyen belole mozi"
AC,UC meg meg kitudja hany olyan ami titokban keszul.
En csak amiatt aggodom mert nem akarom azt h ezentul evi 3-4 gigaszi produkcioval lepjenek elo, ha esetleg sikeres lesz az AC, mert ez tenyleg igy van, keptelenseg oket vaszonra vinni.
10.
10.
A jatekot kellene inkabb megismernie sokaknak, akkor belatnak hogy onalloan megalljak a helyuket, felesleges a filmes kapcsolas. Ez persze soha nem lesz igy szerintem :-)
9.
9.
Felesleges szerintem ekkora agyalas e melle, en szemely szerint nem is szeretnem ha sok jatekbol film lenne, mint ahogyan sok konyvbol sem szeretnek filmet, mert sok alkotast keptelenseg "jol" vaszonra vinni. Egy Dead Space, Gears of War vagy Warhammer 40 konyv sose lenne jo film. Azt nem latjak be, hogy a jatek ugyanugy egy medium, es itt ertunk egyet: a film tomegcikk, olyanok is nezik akik nem jatszanak, tehat sose lesz jo egy adaptacio, max jobb vagy rosszabb!
2.
2.
Kínában biztos siker, ezt nem is kétlem de a Halálhajó óta emberünk neve nagyon összement szerintem.
Nekema vulkános mozi volt az ucssó és amúgyis.
Minden évben kiszemelnek valamit, még jó, hogy a Deus ex-ből nem lett semmi :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...