Elstartolt a Steam őszi vására, szavazhatunk is

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 24.
  • Akció
Link másolása
Hivatalosan is kezdetét vette a Steam őszi vására, ahol rengeteg címre csaphatsz le jutányos áron. Emellett a Valve bejelentette a Steam Awardsot, melynek keretében a közösség szavazhatja meg az év legjobb játékait.

Elstartolt a Steam idei őszi vására, és ezzel egy időben bemutatkozott valami újdonság is: a Steam Awards. A Valve szerint "ez az első alkalom az emberiség történetében", hogy a közösség szavazhatja meg a legjobb játékokat.

Érdekesség, hogy nem csak a 2016-ban megjelent címekre adhatjuk le a voksainkat, hanem a bolt kínálatában szereplő minden játékra, összesen nyolc kategóriában. Az utóbbiak elnevezése sem szokványos, van itt "tenyészállatoknak ajánlott" és "nem sírok, csak a szemembe ment valami" kategória is. Ha részt veszel a szavazáson, egy különleges jelvényt kapsz.

A Valve decemberben ismerteti a győzteseket.

Ami a vásárt illeti, november 29-ig tart majd, számos játékhoz jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá, és lesznek napi ajánlatok is. Csak néhány példa: a Rise of The Tomb Raider, a The Division, a Far Cry Primal, a Grand Theft Auto V és a The Witcher III: Wild Hunt féláron kapható, míg a Doom jelenleg 67 százalékkal olcsóbb.

10.
10.
user101
#9: Hihi. Játék ami megérdemelne egy folytatást díjam: HL2 ;)
9.
9.
markoci555
saját díjra rengeteg a half life 2 soha el nem készülő folytatása díj :D
8.
8.
Machiavelli
Nagyon helyes! Igaz én általában G2A-n vásárolok be azt amit kell, de majd ránézek, hátha lesz olcsobban ami kell.
5.
5.
zsocc-nrg
Azt hiszem itt az ideje bevásárolnom :) van pár cím a kívánságlistán
4.
4.
fearer
Hmm, vannak egész jó akciók, de szerintem most már a karácsonyi vásárig kibírom, hátha akkor még lejjebb megy egy-két játék ára.
3.
3.
Macifasz
Lehet szavazni? Na, akkor azzal elleszek egy darabig. :-D
2.
2.
user101
Szavaztam, értékeltem, játszottam... kimaxoltam a kitűzőt. Szerintem tök jó ötlet, szeretem az ilyen kis extrákat és remélem kapnak díjat is a nyertesek ! :D

Az akcióval kapcsolatban meg csak annyit... b+ Gabe! :DDD A nyári akcióban nem vettem semmit, egyszerűen semmi nem csábított el, de most, hogy ránéztem a kívánságlistámra és minde 75%-os, áh, be fogok szarni, nem marad pénzem budira ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...