Molyneux szívesen megcsinálná a Fable 4-et

A Fable alkotója egy interjúban árulta el, szívesen részt venne a Fable 4 fejlesztésében, ha a Microsoft úgy döntene, feltámasztja a szériát. Emellett regélt arról is, hogy a kiadó gyomra nem mindig vette be a brit humort.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
A Fable 3-at is úgy harangozta be,mintha valami világ megváltó rpg lenne.Aláírom nem volt szar játék,de az inventory hiánya és a bazi sok töltés rengeteget elvett az élményből.Szerintem minőségileg nem hozta azt a szintet,mint az első 2 rész.Több újítást várt volna szerintem mindenki,ellenben az egész kimerült abban,hogy kézen fogva lehet szaladgálni és inventory helyett a menedéken kellett szarakodni.
#13
Hajrá papa! Valsz csak ő tudná rendesen megcsinálni
#12
#11: +1

Szerintem minden idők egyik legjobb játéka. Rengetegszer végigvittem az idők folyamán, plusz magyar felirattal nyomtam végig elsőnek, ami persze megnagyobb élményt nyújtott számomra. Egyszóval masterpiece lett. Amilyen csodálatosan mesés világot felépítettek benne, arra nem nagyon van szó, durván beszippantja az embert, már a fő menü zenéje is.
Aki 360 tulaj (one-n nem tudom hogy Backwardban benne van-e) és kicsit is szereti az rpg műfajt, annak bűn kihagynia.
Annyira rossz, hogy most meg One-n nincs olyan exkluzívv, ami akar csak megközelítene a Fable 2-t. :(
#11
#10: Pont a 2. része maradt ki? A 2..része akkora instant klasszikus, hogy az eszem megáll. Valamikor korábban volt akcióban digitálisan xbox 360-ra valami 800Ft-ért, meg is vettem A 2. rész nem csak, hogy szerintem a legjobb Fable volt, de olyan csodálatos volt az egész, hogy mai napig a képzeletbeli top10-es listámon is elég előkelő helyen áll.
#10
#8: (A második részével még nem játszottam)
Azért a harmadik rész pozitívumai lehetne tenni a piszkosul jó szinkron gárdát, elképesztő tehetségek hozták ott a formájukat.
Olyanok mint: Ben kingsley, Simon Pegg, Michael fassbender, Stephen Fry.
Zenében is hozták a szokásos formájukat.
Viszont ez az új fegyver "rendszer" valami borzalmas volt.
Hibának mondható a gagyi pasztell színek, egy sweetfx-el sikerült valamelyest orvosolni eme problémát.
A karakterek nem voltak túl komplexek, de azért jók voltak.
Személy szerint kb 7.5 pontot adnék rá.
#9
Ja és dlc is több volt a 2-hoz.
De ami ehhez volt azt rohadt jól megcsinálták (Traitors keep).
#8
#7: Annyira nem. Számomra teljesen jó volt. Első végigjátszaskor nagyon élveztem. Viszont 2. nekifutásra már feltűnik az embernek sok minden:
Interakcio teljes lebutitasa (2-ben egyszerre akar 20 civilt is szórakoztathattal, itt meg csak egyesével lehet) jópár nagyon gyerekes, és nem raktak bele túl sok újat sem.
Kevés legendás fegyver.
A 2.feleben az uralkodói rész hamar véget ér, a játék befejeztével nem lehet iteleteket hozni, plusz a vicc hogy Albion megmentéséhez elég lenne elvenni a Reaver csávó pénzét (aki egy iparmágnás) oszt annyi.
Munkák is jobbak voltak 2. részben. Favágas, csapolás, kovácsolas, legalábbis én nekem jobban tetszettek.
Meg a sztorija sincs olyan jó mint 2nek.
#7
#6: Annyira tragikus lett a 3.? (Nem ismerem a Fable szériát)
#6
#2: A 3-ik rész nem miatta lett olyan, amilyen, hanem a Ms tehet róla, mivel ok sürgettek a kiadásával szerintem, rengeteg bug benne maradt és sok minden felkesz hatást keltett. Legalább fel-1 évvel később kellett volna megjelennie és sokkal jobb értékeléseket kap.
#5
#1: +1111
#3
Ez az ember meg szabadlabon van? Nagy hiba.
#2
Jöhetne de ez a Molyneux más világban él akkora nagy elképzelései voltak vannak lesznek hogy azt sajnos ebben az épp jelenlegi időben nem igazán tudja úgy megvalósítani ahogy elvárható lenne de ettől függetlenül jók voltak akkoriban a régi részek.
#1
Komolyan mondom amit a 3. után műveltek Fable név alatt (avagy éppen nem műveltek semmit), már azt mondom, hogy bánja a f.szom, annak is örülnék, csak legyen már egy számozott új rész!!!