8 percen át mozog a The Last Guardian

Link másolása
Két hét sincs már hátra a The Last Guardian megjelenésééig, így hamarosan bárki kipróbálhatja a várva-várt játékot a saját konzolján is. Ha nem tudsz addig várni, akkor itt egy nyolcperces gameplay trailer.

December 6-án sok-sok késlekedés után végre megérkezik PlayStation 4-re a The Last Guardian, így kiderül, hogy sikerül-e Fumito Uedának megismételni korábbi sikereit.

A Sony most kiadott egy új trailert a címből, melyben az alapvető játékelemekkel ismerkedhetünk meg. A videó egyelőre csak japán nyelven érhető el, de azonnal cseréljük a linket, ha megérkezik nyugati változat.

A megtekintéssel egyébként csak óvatosan, mivel a fejlesztők szerint némi spoilert is tartalmazhat.

10.
10.
kamgecam
#7: Az Ico 8 órás a SoC pedig 12-15 órás vot kb. Szóval van rá esély hogy nem csak egy 4 órás kaland lesz.
9.
9.
Angelwing
a vidón keresztül is átjön hogy van hangulata a játéknak. és kevés ilyen játék van mostanság sajna. úgy gondolom legyen bármilyen hosszú is ez a játék biztos hogy többször játszós lesz. szerintem minden ps4 tulajnak kötelező vétel. bár lehet én is megvárok egy akciót mert olcsóbban még jobban szeretem majd a játékot LOL
7.
7.
DarkLord
Én is a hosszától félek a legjobban, a másik, pedig az újrajátszhatóság , ami tuti csak egy lesz benne. Ez, persze biztos baromi élvezetes lesz, de még is csak egy. Őszintén én olyan 8 ezer pénzig lennék hajlandó fizetni érte így vakon.
6.
6.
Darksiders84
Várom én is föleg hogy decemberben már nem lesz semmi de nem merrem én se első nap pedig hangulatos érdekes különlegesnek tűnik és reméljük jó is lesz nem kb 4 órás kaland.
5.
5.
Nyolcperces. Nem pedig nyolc perces.
4.
4.
aordog
Ennek olyan hangulata van, amit még sohasem láttam. Kiváncsi leszek a tesztekre.
Nekem a grafika az bejön!
2.
2.
azureknight0715
Hát ez kurva aranyos game. :D
1.
1.
DarkLord
Biztos jó és érzelgős is lesz a játék egyben. Teljes áron nem szerzem be, de egy akciónál, majd mindenképp megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...