Demót kapott az Inside

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 26.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett 2016 egyik legjobb játékának a kipróbálható változata a Steamre. A Playdead monokróm platformerének mondanivalója szöveg nélkül is nagyszerű, kár lenne, ha lemaradnál róla. Mindössze 1,2 GB-ot kell lekapnod.

Az Inside joggal pályázhat előkelő helyre az év végi szavazásokon, elvégre a Playdead alkotása elképesztő légkörrel bír, ugyanakkor a játékmenete egyszerű, mégis kellően addiktív. A Limbo készítői ezúttal sem okoztak csalódást, a fekete-fehér kaland egy nyomasztó disztópiát mutat be, emlékezetes momentumokkal, és könyörtelenül megbüntet, ha hibázunk.

A srácok elérhetővé tették a kipróbálható változatot a Steamen, amely 1,2 GB-ot nyom. Most akciósan juthatsz hozzá a teljes verzióhoz is.

A PC-s verzió egy új frissítéssel nemrégiben dobta a Denuvo-védelmet, amely az utóbbi időben feltehetően többet ártott, mint használt. Tény, az anti-tapper elérte a célját, a játékhoz hat hét után készült el csak a törés.

21.
21.
Rezsidémon
#20: Ez azoknál szokta kiverni a biztosítékot, akik azon is nyígnak, ha egy film "nincsen rendesen lezárva", pedig arról van szó, hogy meghagyja a befogadónak a lehetőséget egy kis gondolkozásra. Sok ember nem szereti ezt, mert a kész történet kell neki tálcán és ha nem kapja meg, akkor átverve érzi magát. Képzelőerő és értelem hiányában ez tényleg nagyon zavaró lehet.
17.
17.
kopic
Na, kielégítő volt a válaszom ?
6.
6.
Angelwing
jó kis játék ez, próbáljátok csak ki. természetesen nem mindenkinek jön be. különbözünk! HÁL ISTEN! LOOOOOOL
3.
3.
logic5
#2: Hozzátenném a neved alapján mást nem is várnék...
2.
2.
logic5
Érdekes, engem is, és még jópár embert lekötött.. Ez egy platform játék, fejtörőkkel. Attól, hogy neked nem tetszik, másnak nagyon is, és tényleg az év egyik legjobb játéka.. A Limbo is zseniális volt.. A hangulatuk utánozhatatlan. Szóval ez ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...