Batman: The Telltale Series - ingyenes az Episode 1

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 26.
  • Letöltés
Link másolása
A hálaadás hétvégéjén ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első epizódja a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és a Steamen nem, így mindenképp Windows 10-re lesz szükséged Gotham City megtisztításához.

Ahogy a fejlesztőktől már megszokhattuk, a Batman: The Telltale Seriesben sem az akción van a hangsúly, sokkal inkább a történeten és a döntéseink súlyán. Bruce Wayne ezúttal Harvey Dent kampányát segíti, az ügyész ugyanis polgármester szeretne lenni, ám hősünket sarokba szorítják, így le kell számolnunk Gotham legveszélyesebb maffiafőnökével, Carmine Falconéval. A bonyodalmak itt veszik kezdetüket.

Ha eddig nem próbáltad, a hétvégén mindenképp érdemes ránézni az Episode 1-re, lévén teljesen ingyen juthatsz hozzá a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és áruházakban továbbra is fizetős a kaland, de azért érdemes sűrűn csekkolni, hogy változik-e a helyzet.

Ha csíped a Telltale stílusát, de nincs Windows 10-ed, akkor a Minecraft: Story Mode első részével vigasztalódhatsz a Steamen.

8.
8.
Angelwing
ez is windows 10-re csalogatós játék! LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...