A Steam Awardson kampányolnak a Half-Life 3-ért

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Lehet, hogy a Valve nem fogja elkészíteni a Half-Life 3-at, de miért ne kampányolhatnának érte a rajongók? Ráadásul kreatív módját választották az üzengetésnek, a Steam Awards keretei között szervezkednek.

Ahogy arról beszámoltunk, a Steam őszi akciósorozatával párhuzamosan elindult a Steam Awards is, ahol a játékosok viccesebbnél-viccesebb kategóriákban jelölhetik a kedvenc játékaikat. Az egyik kategória, a "Nem gondoltunk mindenre" díj viszont maximálisan a közönségtől függ, itt nemcsak játékokat jelölhetünk, de a kategóriát magát is mi szavazhatjuk meg.

Nos, ezt használták ki a Half-Life 3-ra váró fanatikusok, akik a Redditen buzdítanak arra, hogy ezt a lehetőséget a várva-várt folytatás megszületése érdekében használjuk fel, és a kategóriát "A játék, amely folytatás érdemel" néven nevezzük, míg a díjra a Half-Life 2: Episode Two-t jelöljük. Hogy a Valve-ot meghatja-e a kezdeményezés, az persze megint más kérdés, de attól tessék csatlakozni, ennyit megér a dolog!

96.
96.
Extol
#95: Akkor viszont passzolják el a jogokat végre
95.
95.
Firsttime
Szerintem a Valve konkrétan nem meri elkészíteni a folytatást. Ha ismerik kicsit is a mai gamer társadalmat, akkor tudják jól, hogy atomjaira szedik szét ha megjelenik. És ha csak egy minimális kis hibát is fel vélnének fedezni, azonnal a pokolba küldenék az egész fejlesztő brigádot és a stúdiót. Kell ez nekik? Nem hinném.
92.
92.
godach
#90: Lusta voltam most rákeresni, de ha Ravenholm az a papos, temetős pálya, akkor egyet kell értsek :D Az ep1 nekem sem adta teljesen, de az Ep2 nagyon is tetszett.
90.
90.
user101
#88: Csak marhulok. :) Az mindent elmond, hogy még a bejelentett "aggyatok HL3-at" kampány előtt adtam az egyéni kategóriának -saját magamtól- "a játék ami megérdemelne egy folytatást"-t címet, csak én a HL2-t jelöltem, nem az HL2EP2-t :)

Számomra minden idők leghangulatosabb pályája Ravenholm és a Mass Effect-eket leszámítva nem volt játék amit többször játszottam ki mint a HL2-t. Érdekes módon az EP1 és EP2 egyáltalán nem tetszett, de lehet nekimegyek újra a teljes sorozatnak a Black Mesa beszerzése kapcsán... :)
88.
88.
godach
#82: Bár nem nagy, de a Half Life-nak is van története. Mondjuk ott inkább volt sejtelmes Smith Ügynök vagy ki a csoda.
A HL nem a legjobb történetű vagy a legjobb kivitelezésű játékok egyike. Viszont mindig be tudott hozni valami korszak alkotót.
Én még emlékszem az első részre, mekkora királyság volt, hogy az NPC-k veled nyomultak, csapatba.. igaz kicsi ideig és scriptelt volt, mégis úgy érezte az ember, hogy ÉLNEK. Valamint karakteresek voltak és olyan apró dolgok hogy a lángvágóját a szájában lévő cigivel gyújtotta meg, nagyon feldobták.
A kiegészítők pedig mint az Opposing Force amiben egy katonát alakítasz és teljes a fegyverarzenál, vagy a Blue Shift Barrney-val kicsit szolidabban de teljesen más szemszögből mutatta meg a dolgokat.
Aztán a második rész, a gyönyörű grafikán kívül a motion capture mozgás mellett, a fizikával párosítva alkotott olyat, hogy az ember nem hitt a szemének.
Én még emlékszem, milyen tátott szájjal figyeltem a görögdinnyét szétpukkanni, vagy a tárgyakat lebegni a vízben. Hihetetlennek tartottam.
Szóval ezért, ezekért volt nagy szám a Half Life és nem a bajszos miatt, akit egyébként sosem kedveltem, számomra mindig az OppFor volt a kedvenc.

Szerintem egy HL3-nak a mai világban nagyon nagy fába kellene vágnia a fejszéjét. Talán, akkor ütött volna nagyot, ha abban hozzák be a mosásérzékelőt meg a VR-t, úgy hogy addig senki nem hallott volna róla. És akkor mindenki várná, és leszarná hogy a történet semmirevaló, a karakterek nem annyira szerethetőek és a többi. Akkor is király játék lenne, mert újat tud mutatni. De így, ráadásul kényszerből? Elvetélt dolog...
82.
82.
user101
Érdekes, én eddig azt hittem, hogy a HalfLife részeinek nincs is története, csak le kell lőni azt aki szembe jön oszt jó-napot! A játékból és főleg a "főhős"-től lényegi infót ugye tudunk meg semmivel kapcsolatban... :DDD

Ja és még a "kampány" előtt benyomtam egyéni kategóriának, hogy aggyatok hl3-at .. :D
79.
79.
Extol
Én már kitöltöttem az egészet, kicsit későn szóltak
74.
74.
Perseus84
Nem tudom mit lovagoltok ezen. A valve nem fogja eladni a HL jogokat szval ez az egesz parbeszed total folosleges. Egyszer biztos megcsinaljak a folytatast. Nincs lezarva a tema es hulyek lennenek nem lezarni.
70.
70.
godach
Nos szejkóra is és kindzsalra is rá tudnék cáfolni. Nem is cáfolás, hanem inkább érv és ellenérv lenne.
Ugye láthattuk a gothic sorozaton is a fejlesztő váltást. (bár nem toltam a 4.-et hallásból, igazat kell adni szejkónak. Azonban kindzsal sem mond hülyeséget, hisz sok folytatással volt már dolgunk amit nem az eredeti gárda csinált, mégis jó lett.

Tudja a fene, szerintem elvetélt téma és csak találgathatunk. Talán, ha szívvel lélekkel csinálnák, akkor érdembeli folytatást kaphatnánk. Azonban, a muszáj-t én szem szeretem. Ha ez pedig a rajongók szájának befogása miatt készülne csak... hát...
67.
67.
Formula1fanatic
#6: "Na nem mondod ?!" De mondom, mivel a Half Life 3-at nem kérhetjük számon tőlük nem emlékszek arra, hogy ezzel kapcsolatban ígértek volna bármit is annak idején, ellenben az EP3-al örökké adósok maradnak.
64.
64.
Heldengeist
#62: Azért szerintem a Portalok sem lettek rosszak, főleg a második. Ha kitalálnak megint egy hasonló egyszerű de érdekes játékelemet, a maradék csak egy egyen scriptelt cső shooter, a lényeg inkább a történeten van.
62.
62.
godach
Szerintem ezerszer láttuk már, hogy nem akarásnak mi a vége.
Most azért kampányolni, hogy egy HL néven kiadjanak valamit, majd egy világ dőljön össze a játékosokban, valamint felháborodás legyen belőle felesleges.
Pedig én aztán nagy HL rajongó voltam, de azt hiszem elment már az a vonat...
61.
61.
Firsttime
#60: Akarom mondani a moderálás. Jajj ezek a szlogenek mindig összezavarnak.
60.
60.
Firsttime
54.
54.
Norbiii
#52: No off, ezeket privátba!
52.
52.
Yanez
No more off pls! Ott a privát gyerekek, ne ide.
37.
37.
Heldengeist
#36: Az én kommentjeim is törlődhettek volna (ezzel a mostanival együtt). Így a semmire hivatkoznak/reagálnak.
36.
36.
Yanez
HUNRova korábban figyelmeztetve volt meg némítva is, de csak folytatta a személyeskedéseket meg a moderátorok munkáját is kritizálta, ergo feltűnési viszketettségben szenved. Ment a bann. Ha visszaregel, nem lesz több figyelmeztetés, ha ismét szemtelenkedik, azonnal megy a bann.

Boss is megkapta első komolyabb figyelmeztetését, egy kétnapos némítást. Utána ha folytatja, ő is követi HUNRovát.

Nincs még elegetek a személyeskedésekből és offokból, meg a vitakeltő kommentekből? Ezzel úgy is csak azt éritek el, hogy bannolva lesztek. Ám ha ettől mered a lompos, csak nyugodtan.
32.
32.
hedzsooo
Részemről a cikkhez annyit, hogy én szerintem ez kb. annyi mint halottnak a csók, mert ha akarják úgy is elfogják készíteni a HL3-at, ha meg nem akarják, akkor meg nem. :)
Én inkább 1 már létező játékra szavaztam ebben a kat.-ban is, elvégre szerintem bőven vannak, akik megérdemelnek 1 kis elismerést még. Részemről legalábbis.
30.
30.
hedzsooo
27 + 26 és a többieknek is (akinek + nem inge, az ugye tudja...): Tessék most már szépen megkezdeni a délutáni szunyókálást és picikét lehiggadni gyerekek! :)
28.
28.
hedzsooo
#2: Az sem rossz! xD Illetve de, mert alapjában véve nagy MAFIA rajongó vagyok, az 1. része ott lessz örökké a toppon nálam, ill. még a 2. része sem volt rossz de ezek szerint jó, hogy nem ugrottam fejezt ebbe a 3. részbe. :/
18.
18.
Heldengeist
#17: vagyis 15.
De jó lenne egy szerkesztés gomb....

#11: +1 :D
13.
13.
ollie92
Egyben biztos vagyok, a Valve tutira nem ad ki teljes értékű HL-t. Annyit keresnek a steam által, hogy csupán a sok rajongó kedvéért nem állnak neki. Valami isteni csoda kéne, vagy a steam összeomlása.
12.
12.
Rakottkrumpli
#9: A semmi, az nem zsenialitás :) Annál egy rajongói mod is jobb. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...