A Steam Awardson kampányolnak a Half-Life 3-ért

Lehet, hogy a Valve nem fogja elkészíteni a Half-Life 3-at, de miért ne kampányolhatnának érte a rajongók? Ráadásul kreatív módját választották az üzengetésnek, a Steam Awards keretei között szervezkednek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#96
#95: Akkor viszont passzolják el a jogokat végre
#95
Szerintem a Valve konkrétan nem meri elkészíteni a folytatást. Ha ismerik kicsit is a mai gamer társadalmat, akkor tudják jól, hogy atomjaira szedik szét ha megjelenik. És ha csak egy minimális kis hibát is fel vélnének fedezni, azonnal a pokolba küldenék az egész fejlesztő brigádot és a stúdiót. Kell ez nekik? Nem hinném.
#92
#90: Lusta voltam most rákeresni, de ha Ravenholm az a papos, temetős pálya, akkor egyet kell értsek :D Az ep1 nekem sem adta teljesen, de az Ep2 nagyon is tetszett.
#90
#88: Csak marhulok. :) Az mindent elmond, hogy még a bejelentett "aggyatok HL3-at" kampány előtt adtam az egyéni kategóriának -saját magamtól- "a játék ami megérdemelne egy folytatást"-t címet, csak én a HL2-t jelöltem, nem az HL2EP2-t :)

Számomra minden idők leghangulatosabb pályája Ravenholm és a Mass Effect-eket leszámítva nem volt játék amit többször játszottam ki mint a HL2-t. Érdekes módon az EP1 és EP2 egyáltalán nem tetszett, de lehet nekimegyek újra a teljes sorozatnak a Black Mesa beszerzése kapcsán... :)
#89
#87: Érdekes am, mennyire ugyanarról beszéltek, mégis mennyire nem. Ezért mondom én, hogy nem szabad azt a fránya nicknevet nézni ki írja. ;)
#88
#82: Bár nem nagy, de a Half Life-nak is van története. Mondjuk ott inkább volt sejtelmes Smith Ügynök vagy ki a csoda.
A HL nem a legjobb történetű vagy a legjobb kivitelezésű játékok egyike. Viszont mindig be tudott hozni valami korszak alkotót.
Én még emlékszem az első részre, mekkora királyság volt, hogy az NPC-k veled nyomultak, csapatba.. igaz kicsi ideig és scriptelt volt, mégis úgy érezte az ember, hogy ÉLNEK. Valamint karakteresek voltak és olyan apró dolgok hogy a lángvágóját a szájában lévő cigivel gyújtotta meg, nagyon feldobták.
A kiegészítők pedig mint az Opposing Force amiben egy katonát alakítasz és teljes a fegyverarzenál, vagy a Blue Shift Barrney-val kicsit szolidabban de teljesen más szemszögből mutatta meg a dolgokat.
Aztán a második rész, a gyönyörű grafikán kívül a motion capture mozgás mellett, a fizikával párosítva alkotott olyat, hogy az ember nem hitt a szemének.
Én még emlékszem, milyen tátott szájjal figyeltem a görögdinnyét szétpukkanni, vagy a tárgyakat lebegni a vízben. Hihetetlennek tartottam.
Szóval ezért, ezekért volt nagy szám a Half Life és nem a bajszos miatt, akit egyébként sosem kedveltem, számomra mindig az OppFor volt a kedvenc.

Szerintem egy HL3-nak a mai világban nagyon nagy fába kellene vágnia a fejszéjét. Talán, akkor ütött volna nagyot, ha abban hozzák be a mosásérzékelőt meg a VR-t, úgy hogy addig senki nem hallott volna róla. És akkor mindenki várná, és leszarná hogy a történet semmirevaló, a karakterek nem annyira szerethetőek és a többi. Akkor is király játék lenne, mert újat tud mutatni. De így, ráadásul kényszerből? Elvetélt dolog...
#82
Érdekes, én eddig azt hittem, hogy a HalfLife részeinek nincs is története, csak le kell lőni azt aki szembe jön oszt jó-napot! A játékból és főleg a "főhős"-től lényegi infót ugye tudunk meg semmivel kapcsolatban... :DDD

Ja és még a "kampány" előtt benyomtam egyéni kategóriának, hogy aggyatok hl3-at .. :D
#79
Én már kitöltöttem az egészet, kicsit későn szóltak