Prey - gameplayt kapunk a The Game Awardson

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 29.
  • Teaser
Link másolása
Sűrűnek ígérkezik a hétvége a játékosok számára, péntek reggel a The Game Awards előzeteseinek örülhetünk, a szombat és a vasárnap pedig a PlayStation Experience-ről szól majd. Íme, egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatsz!

Ahogy az lenni szokott, a kiadók és fejlesztők vagy nem tudnak, vagy nem akarnak titkot tartani, így idő előtt lelövöldözik a meglepetéseiket - mára például négy játék kapcsán kaptunk elég konkrét infókat.

Prey például gameplay videót kap majd a The Game Awardson: hogy milyen hosszút és mennyire jót, azt persze nem tudjuk, a díjátadó atyja, Geoff Keighley mindössze ennyit erősített meg. Addig a gamescomos trailerrel tessék hangolódni!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is képviselteti magát a rendezvényen. Habár az új Zeldát elég sokat mutogatták az E3-on, kíváncsiak vagyunk, hogy fest jelenleg a Wii U-ra és Switch-re is elkészülő játék. Talán egy megjelenési dátumot is kapunk végre? A csúszásról szóló pletykák után örülnénk neki!

A PlayStation Experience is tartogat újdonságokat, egyre esélyesebb például, hogy a Marvel vs. Capcom 4 is ott lesz Anaheimben. A minap felröppent híreszteléseket a Polygon is megerősítette a saját forrásával: a lap szerint 2017-ben számíthatunk a játék megjelenésére, és valószínűleg a Marvel filmes univerzumát tolják előtérbe benne.

A Sony rendezvényén egyébként egy sor játékot kipróbálhatnak majd a látogatók, ahogy az múlt héten kiderült, az Ace Combat 7 is játszható lesz. Új információ viszont, hogy a Bandai Namco PlayStation VR-ral fogja mutogatni a játékot - a készítők korábban már megerősítették, hogy az új Ace Combat VR-szemüveggel is játszható majd.

A The Game Awards magyar idő szerint december 2-án, hajnali fél 3-kor veszi kezdetét, míg a PlayStation Experience-t december 3-án és december 4-én rendezik meg.

1.
1.
Drazhar
A Prey-t várom, egyelőre nekem '17 Doom-jának néz ki (b***tt jó kampány élmény)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...