Michael Fassbender és az Animus

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 29.
  • Videó
Link másolása
Ahogy az az előző előzetesekből már kiderült, az Assassin's Creed-mozi Animusa nem igazán hasonlít a játékokban látott high-tech kanapéra, ráadásul nagyon úgy fest, hogy nem éppen fájdalommentes a használata.

Ez az alábbi kisfilmből derül ki, amiben Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard) és csapata először csatlakoztatja Callum Lynchet (Michael Fassbender) az Animusra, hogy betekintést nyerjenek a spanyol inkvizíció idejébe és így Lynch ősének, Aguilarnak az életébe. A premierre december 29-ig kell várnunk.

6.
6.
#5: Én nem hallottam semmi hírét. És nem is tartom valószínűnek.
5.
5.
Machiavelli
#4: Nem tudni esetleg, hogy Ezio szerepelni fog a filmben? Még ha csak 1-2 perces beugrásra is.
4.
4.
#3: Ezio élete szerintem túlságosan eseménydús volt ahhoz, hogy egy (vagy több) filmbe beleférjen, csak sorozatként tudnám elképzelni. Mellesleg nagyon örülnék neki én is.

#2: Sokadjára mondom, de engem pl. mindig is a jelen érdekelt a leginkább. Eziot imádtam, kismilliószor vittem végig a trilógiáját, de mindig is azért volt számomra izgi, mert kíváncsi voltam, hogy a múltbeli események hatására hogyan halad tovább a jelen. És biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül. (De abban is, hogy mi vagyunk kevesebben.)
3.
3.
Machiavelli
#2: Pedig mindig is reménykedtem, hogy hátha Ezio történetét filmre viszik az AC2-től a Revelations-ig. Abban is reménykedem, ez a film azért nem lesz olyan kaki, mint ahogy te és még sokan mások is vészjóslóan beszélnek róla. Meglátjuk milyen lesz. Én nem ítélkezem előre, megpróbálok elvárások nélkül majd beülni a filmre.
2.
2.
ollie92
Na igen, itt egy újab filmadaptáció, amit megint jól elbasznak.
Hogy miért ? A film az animuszra fog koncentrálni, míg a múlt csupán adalék lesz.
na pont ez a játékban fordítva van.

JÁTÉK : 5% jelen / 95% múlt
FILM : 66% jelen / 33% múlt

Tehát, ha be vagy indulva a tetőn mászós, szalmakazalba ugrós jelenetekre, akkor meg kell elégedned pár percnyi akcióval.
1.
1.
Machiavelli
Én nagyon, nagyon várom. Tudom, tudom, ahogy Zoly fogalmazott az idei CODal kapcsolatban, ugyan úgy ez az ACról is elmondható, hogy "junk food" és tömeggyártott, de nekem a Unity is tetszett. Remélem ezt a filmet nem szúrják el. Én szurkolok nékik nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...