Frissítve: Ezek a decemberi PS Plus-ajándékok

Ha hihetünk a Redditre felkerült fotónak, az Invisible, Inc. és a Stories: The Path of Destinies lesz a PlayStation Plus-előfizető PlayStation 4-tulajok ajándéka decemberben. A hivatalos bejelentésre holnapig kell várni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
5db PS 4 játék karácsonyra? Most komoly? Nem semmi.

Tiny Troopers nagyon jóóóóó. Mindenki végigtolta a családból. Sőt trophikat is maxoltunk. Hiánypótló. Metal Gear Solid-ot egy időben toltam ezzel, de az ment a kukába (azóta se vettem elő), mert ezek a kis katonák sokkal szórakoztatóbbak mint a háromszázadik AAA-s FPS.
#30
Na, még jó hogy a PS4 mellé nem rendeltem be a plusszot :/
#29
Veszem is a macsekot :)

Amúgy már robbant is a bomba a videó alatt :D még is bevállalták ezeket a játékokat. Holott tudták, hogy balhé lesz a sok kis nokedli miatt ebből, mert csak az AAA az elfogadható :D Én csak amitt vagyok "mérges", hogy kitoltam mindkettőt, ahogy írtam, te ti ne keseregjetek, mert mint írtam jó kis játékok ezek azért!
#28
#24: Semmi kép se várj, teljesen megéri az árát.
#27
#24: Unravel és Inside 50% discounttal vásárolható meg ma és holnap uh ne várj csapj le rá
#26
YanezModerátor
#24: Unravel-t tutkóra imádni fogod!!!
#25
#24: Az Unravellel nem lősz mellé, hatalmas élmény! Amúgy kösz a 14-es hozzászólásod! ;)
#24
Lehet csak tesztelték a népet egy ilyen képpel és utána néztek a neten mekkora lenne a felháborodás, ha ezeket adnák oda. (Mint írtam nem rossz játékok, de azért ennél én is többre vártam volna). Mondjuk egy Unravel-nek így karácsonyra teljes mértékben örültem volna, nem merem megvenni, amíg nem derül ki mit adnak, pedig most csak 2500 ft, ha nem adják oda, akkor végre megveszem a gombolyag macsekot :D
#23
Ad jó játékokat a Sony...de azért elvannak elég rendesen lustúlva, az MS oldalán 2 havonta valami komoly(abb) címet adnak uh, ha másért nem is, de ezért nagyon is irigyelhető a Gold.
#22
Volt már hasonló kép villantás az elmúlt évben az Octodaddel és a Lego Marvelsel, de azokat se adták, szóval a kép remélem valami baki. Kicsit azért siralmas lenne ez így karácsonyra...főleg, hogy volt már az ünnepekre Infamous First Light és Injustice is.
#21
#14: Ez remek kedvcsináló volt. Most már nagyon akarom őket.
#20
#15: Igeeeen te vagy az én emberem Steamword Dig eddig a best of ps4-en Heist is várós.
#19
#18: Indie game szóval van rá esély...:P
#18
#15: Mennyi annak az esélye ;)
#17
Amúgy én teljes mértékben megvoltam arról győződve, hogy azért is bontják meg az UC pack-ot, mert odaadják az egyik részt karácsonyra...a másik meg, mert így több pénzt kaszálhatnak darabjáért :D

Egyébként a Tricky Towers elég jó kis free game, pedig anno még én is mondtam ilyen szart, hogy lehet adni , erre azt heti többször is előveszem a neten csapatni.
#16
Ebből megint csak éves gold hosszabítás lesz.
#15
Ajj ne má! A Steamworld Heist-re vagyok nagyon ráfeszülve, be jó lenne ha az jönne!
#14
11. 13. (Azt nem mondtam, hogy meg is vettem :D pc-n toltam végig).

Stories: The Path of Destinies.: az egy aranyosnak tűnő játék, egy róka főhőssel. Ilyen felülnézetes h&s, de a története nagyon ki van dolgozva. Gyakorlatilag egy-egy pálya után, mindig eldöntheted neked mi a fontos a játék tovább folytatásában. És tényleg kihatással van az egész játékra, hogy te mit csináltál. A kudarc szinte garantált, ha nem jól döntesz, mert a végére, akkor érsz, ha jó döntéseket is hoztál nem csak kaszabolsz. Ez amúgy egy nagyon jó játék!

Invisible, Inc. ez viszont kicsit komolyabb játék, több időt igényel és inkább mondanám rétegjátéknak a stílusa miatt. Tuti nem mindenkinek lesz kedve vele tökörészni az első 10-15 perc után. Kemény taktikai játék.
#13
#6: Te ezeket megvetted? Mennyi esélye annak, hogy 2 olyan játékot toljanak ps+-ba ami mindkettő megvan? Hacsak nem napi 8 órát játszol és 400 játékod van ps4-re

Egyébként a harmadik játékról még nem tudni semmit. Mindig van egy harmadik amit a keresztplatform miatt kapunk, mert PS3-hoz adják, de mivel van ps4 változata is azt is mekapod. Csak akkor nincs így ha mind a 2 ps3-as game kizárólag arra jelent meg. Ez ritka. Mindig 3 game van.
#12
Törölt felhasználó
Hat azert ennel erosebb honapra szamitottam...