HWSW: Játékplatformmá válik a Messenger

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Instant Games gyűjtőnév alatt játékok érkeznek a Facebook Messenger felületére. A mobilról és webről is elérhető tartalmak egyelőre zárt bétában játszhatók, 17 játék szerepel a repertoárban a Pac-Mantől a Space Invadersig - írja a HWSW.

Mostantól a Facebook Messengeren keresztül játékba hívhatják a felhasználók a beszélgetőpartnerüket. A bétaverziós Instant Gamesen keresztül összesen 17 játék érhető el, köztük olyan klasszikus tartalmak, mint például a Pac-Man vagy a Space Invaders, de a fő cél az új címek megismertetése a közönséggel. "Egyre inkább világossá válik, hogy az üzenetküldő alkalmazások sokkal többről szólnak, mint a chat vagy a videó. Az üzenetküldő appok már platformot jelentenek; egy üres vásznat milliárd felhasználóval, akik a következő lépésre várnak. A Facebook Instant Games még inkább kiterjeszti ezt a vásznat" - nyilatkozta Anatoly Ropotov, a Game Insight vezérigazgatója.

Összesen 30 országban indult el az Instant Games funkció, amely Messengeren keresztül vagy a Facebook hírfolyamból egyaránt elérhető Android és iOS készülékekről vagy a webalkalmazásból. A játékok HTML5 szabványra épültek, úgyhogy másodpercek alatt betöltődnek a felületen, gyorsabban mint a letölthető natív appok - a TechCrunch tapasztalata szerint mindegyik 3-10 másodperc alatt már harcra készek a csevegőappos játékok. Messengeren a játékikon közvetlenül a fotó- és a matricagombok mellett található, és szabályozható, hogy az adott címben elért pontszámot csak a beszélgetőpartnerrel ossza-e meg a rendszer.

Ez Zuckerberg nagy terve - további részletek a HWSW cikkében!

15.
15.
kopic
11.
11.
Machiavelli
Kellett ez, mint mókusnak az erdő tűz.
10.
10.
imchristailor
9.
9.
Gorrister
Kellet ez, mint Micimackónak a nadrágtartó.
8.
8.
McDuff
Kellett ez, mint zsebbe a szar.
7.
7.
Doctor
Kellett ez, mint a "kellett ez poénok".
6.
6.
Gorrister
Kellett ez, mint vaknak a lámpa.
4.
4.
tasareo
ellett ez nekem, mint hóembernek szolárium.
3.
3.
Yanez
Kellett ez, mint púposnak a jetpack.
2.
2.
McDuff
Kellett ez, mint f.szra a köröm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...