The Crew - a rendőrök is beszállnak a versenybe

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 30.
  • Videó
Link másolása
És a videojátékos aranyszabály szerint ahol vannak rendőrök, ott illegális versenyzőkre is lehet számítani - a The Crew új kiegészítőjében mindkét oldal életébe betekintést nyerhetsz.

Tölthető a The Crew legújabb kiegészítője, a Calling All Units, amely az illegális autóversenyzők és a rendőrség krémjének csatáját hozza el a játék világába. A DLC letöltése után mindkét oldalon vállalhatunk küldetéseket:

7.
7.
megaone6
#4: Az Ubi adventi akciója során még 1 napig ingyenes lesz, szóval még bezsebelheted, ha eddig nem tudtad megtenni.
6.
6.
GAMEROD
Leszedtem az Uplay-ről mikor ingyenesen letölthető volt, meglepetésre Wild Run volt, nem az alap verzió. Kellemesen csalódtam a játékban, azt hittem valami gagyi lesz mert a videókon látható grafika nem győzött meg, gondoltam hogy a nagy bejárható terület a részletesség rovására ment. Viszont egész kellemes arcade verseny kellemes grafikával. Néhol NFS Underground feelingje van.
5.
5.
Falcon
Megvan a játék imádtam mig ki nem derült hogy nem támogatja a frissen vásárolt logitec g 29 kormányom nagyon mérges vagyok hogy ezeknek pénzt adtam
4.
4.
Darksiders84
A Wild Run külön kiegészítő lememezhez kell a Crew vagy játszható anélkül is? Most tudnék venni olcsón mert ez kimaradt eddig pedig érdekelt így meg már főleg hogy vannak motorok is.
3.
3.
semike
Persze h vannak hibái melyik jatéknak nincs?! De!
Nagyon jo benne csak úgy autókázni,multi tökéletes testreszabható.
És baromi nagy a terület
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Alapvetően jó játék, viszont vannak hibái, vagy éppen szándékosan építenek be olyan megoldásokat, hogy versenypályán(amik elég gyengén vannak kidolgozva) falról pattanva sem veszít jelentős tempót a buta játékos sőt, sokszor még előnybe is kerül vele. Nekem ezek a dolgok vették el idővel a kedvem, pedig amúgy tényleg egy élvezetes játék, bár a TDU jobban beadta anno.
1.
1.
semike
Barki-barmit mond ez egy qrva jo autos jatek en sokszor tolom. Nekem pozitiv csalodas es ahoz kepest milyen regi most megint valami ujdonsag. Thanx Ubi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...