Egyhamar nem lesz új Battlefield

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen nemrégiben Londonban beszélt a cég befektetőinek a Battlefield- és a Battlefront-széria jövőjéről. Kiderült, hogy az előbbi jövőre biztosan nem kap új részt.

Blake Jorgensen a cég befektetőinek tartott londoni konferencián elhintette, hogy egyhamar nem folytatódik a Battlefield-sorozat. Jövőre tutira nem kapunk új részt, erre legkorábban csak 2018 folyamán kerülhet sor.

Bár konkrétumokkal nem tudott szolgálni, Jorgensen szerint úgy tudna a sorozat még több játékost megszólítani, ha az új Battlefieldben is az Ultimate Teamhez hasonló modellt honosítanának meg.

A közelgő Star Wars: Battlefront-játék is szóba került. Ez már jövőre jön, és a klasszikus trilógia karakterei helyett az új filmek szereplői tűnnek fel benne, így szélesebb közönséghez is eljuthat.

Az előző részből 14 millió példány talált gazdára, és bár sokan bírálták a játékot, az EA hallgatott a kritikákra, így összességében "egy sokkal nagyobb és sokkal izgalmasabb" Battlefront készül náluk. A játékon a DICE és a Motive Studios dolgozik és ősszel láthat napvilágot.

21 komment - szólj hozzá!