Dátumot kapott a konzolos Stardew Valley

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A játék hivatalos oldalán jelentette be a ConcernedApe, hogy az év elején PC-n óriási sikert aratott Stardew Valley korábban beharangozott konzolos változatai december közepén kerülnek boltokba.

Az év elejét szó szerint felrobbantotta a ConcernedApe PC-s indie játéka, a farmer-RPG Stardew Valley, amiről már egy jó ideje tudni lehet, hogy konzolokon is tiszteletét teszi. A csapat a játék hivatalos oldalán erősítette meg, hogy Európában december 14-től lesz megvásárolható a komolyabb farmmenedzsmenttel is felvértezett játék, amely első körben PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

A stúdió ugyanis időközben úgy döntött, hogy a Nintendo Switch bejelentésével félreteszik a beígért Wii U-s változatot, és inkább ráfekszenek a kiotóiak új konzoljára szánt kiadásra.

4.
4.
hadzsime
#3: Lehet, hogy olyan ez mint a Minecraft. Valakinek kurvára bejön, valaki pedig nem érti, hogy miért rajonganak az emberek ezért a pixeltömegért. Nekem speciel azért tetszik mert, nagyon relaxáló tud lenni és sok felfedeznivaló benne. Ha még nem próbáltad ki, kalózkodd le, ha tetszik utána úgyis megveszed.
3.
3.
kastorhun
Nem vagyok képes megérteni hogy ebben mi a jó.
2.
2.
hadzsime
Aki teheti próbálja ki. Nem is tudom mibe öltem utoljára ennyi órát.
1.
1.
kekesi
Fantasztikus játék. :) Simán odaveri az AAA címeket is. Egy baj van csak, mégpedig az, hogy nincs időm vele játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...