TGA 2016: Gameplay videón az új The Walking Dead

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi évhez hasonlóan két videóval érkezett a Telltale a The Game Awardsra: a Guardians of the Galaxy bemutatója mellett a hónap végén rajtoló The Walking Dead: A New Frontier is kapott egy gameplay kedvcsinálót.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a számozás helyett alcímmel érkező The Walking Dead-évad december 20-án rajtol, az viszont most derült ki, hogy rendhagyó módon dupla epizóddal indít a sorozat PC-n, PS4-en, Xbox One-on és mobilokon - az előző generációs változatokról nincs hír.

Az új gameplay videó érdekessége, hogy az évad másik játszható karakterére, Javier háttértörténetére koncentrál. Mellette a fiatal felnőtt Clementine-t irányíthatjuk még:

A Telltale egyébként épp a The Game Awards előtt erősítette meg, hogy platformtól függetlenül vihetjük majd tovább a korábbi évadokban meghozott döntéseinket: a játék elején egy erre szolgáló felületen válogathatjuk össze a kulcsfontosságú választásokat.

1.
1.
RangerFox
Na ez beszerzős. És szerintem már az első részétől kezdve fogom játszani megjelenéstől, nem várom meg, amíg az egész évad megjelenik. Kíváncsi vagyok a sztorira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...