TGA 2016: Traileren a LawBreakers

A The Game Awards előzeteseinek és bejelentéseinek sorát a LawBreakers új kedvcsinálójával zárjuk, Cliff Bleszinski arénashootere továbbra is remekül fest. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: A fenyőfa egy tűlevelű toboztermős fa, amit karácsony dísznek használnak, míg a nyárfa egy zárvatermő főeres levelű fa, amit gyakran használnak tüzelőnek. Persze vannak átfedések, de közel sem ugyanaz a liga.

De mind a kettő fa bazdmeg, nem emlősállat!

Én annyit mondtam, hogy mind a kettő netes fps hősválasztós lövölde. Ti meg itt atomjaira bontjátok, hogy há' de nem is olyan, mert ebbe itemeket kell vásárolni és minionok jönnek. Oké a Battleborn a LoL-hoz hasonló csak fps, az Overwatch pedig egy TF2-höz hasonló fps, de attól még mind a kettő hősválasztós fps online lövölde.
#7
Én csakegy újabb agybeteg rohangálós 1000x láttuk már szutykot látok. Sosem kötött le 30 percnél tovább az ilyen. Nikkel bolha szimulátor.
#6
#5: Engedd meg, hogy tovább "égessem" magam:

"Battleborn is an online first-person shooter video game....Labelled as a hero shooter."
"Overwatch is a team-based multiplayer first-person shooter....Players choose one of several hero characters." - Wikipedia

Tehát mindkettő FPS, amiben hősökkel 'lövöldöz' az ember. Miért ne lenne ugyanaz a műfaj? Mellesleg igazad van, nem próbáltam ki a Battleborn-t, de a videók alapján, amit láttam ugyanabba a műfajba soroltam mint az Overwatchot és lám, annyira azért nem lőttem mellé.
#5
Törölt felhasználó
#4: Pont ezt mondom, hogy nem ugyanaz a mufaj, ebbol is latszik, hogy ki se probaltad a battlebornt, legalabb ne egesd magad!
#4
#3: Egy hősválasztós lövölde, miért ne hasonlítanánk az Overwatch-hoz? Ez olyan mintha te azt mondanád, hogy mekkora seggfejek az emberek, hogy összehasonlítják a LoL-t és a Dota 2-őt, pedig a Dota 2 teljesen más mert abban ennyi hős van, meg fát kell vágni meg blablabla...
Nem, nem Overwatch klón, de ugyanaz a műfaj, ezért elkerülhetetlen, hogy összehasonlítsák az emberek. Ha egy új MMO megjelenik nyilván te is arra vagy kíváncsi, hogy "WoW gyilkos" lesz-e vagy sem. Ez is ilyen.
Mellesleg, ha Overwatch klónt akarsz látni, keress rá a Paladins-ra.
#3
Törölt felhasználó
Hogy meg lehet vezetni a sok sötétet egy játékkal (OW) amiről utána mindenkinek az jut eszébe csak és kizárólag. Ennyi erővel Ghost in the Shell First Assault-ban mivel kiválasztok egy karaktert és azzal megyek az már OVERWATCH klón, ennyi, borzalom, igaz hogy köze nincs a játékmenetének hozzá de sebaj, minden klónja az OW-nek és az mindet megeszi reggelire...röhejesek vagytok..
#2
Szerintem ez is a Battleborn sorsára fog jutni. Az Overwatch porba döngöli majd.
#1
Overwatch te vagy az? :D