TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#75
Egyértelmű hogy a legjobb.. az Overwatch.
#72
#70: sokan jól szórakoznak rajta: nem is kell több a 'játékos sajtóban'
#71
#69: igazából még a Fallout 4-ben is van minimális szerepjátszás( sokkal több, mint a Skyrim-ben), csak ugye nagyon erősen behatárolva: konkrétan gonosz és jó.
az Elder Scrolls-ok meg szerintem a fejlődésen túl az Oblivion-nal bezárólag a frakciók miatt voltak szerepjátékok: ez sajnos a Skyrim-mal megszűnt, mikor harcosként megvan az esélyed ,hogy Archmage lehess.
#70
Jaj most vettem észre. A legtrendibb gamer a dagadt Boogie? Most ez már tényleg hányinger na.

Ha ő a legtrendibb gamer akkor ezen a "show" kurva nagy bajok vannak/voltak.
#69
#66: Ezek sokkal inkább akció RPG-k, mint arcade. RPG-ben a lényeg a szerepjátszás, amihez az kell, hogy statjaiban specializálni lehessen a karakter ÉS hatalmas, elágazó dialógusfák vannak, ahol a választások komoly kihatással vannak a játékmenetre. Specializációban a Bethesda akció RPG-k még azelőtt is minimum bajosak voltak, hogy kivágták a szintlimitet az ablakon (már a F3-ban is ki lehetett maxolni minden statot), viszont a Skyrim óta már a dialógusok működésével is igen csak komoly gondok vannak. A Skyrim óta megjelent cuccaik már tényleg inkább csak akciójátékok RPG elemekkel.
#67
#62: De miért rossz, magyarázd meg. Ez a nem csinálja azt, amit akarok, ezt nem is értem. Ott az ütés, megnyomod üt. Nincs veled bajom Mirror, mert normális vagy, de ha előkerül a W3, Skyrim, Fallout, előjön belőled a troll.
#66
#65: Imádom a Falloutot, és mára már a Witchert is, de szerintem közük nincs az RPG-hez. Rpg beütésű, az oké. És próbál becsapni, hogy márpedig Ő rpg. Pedig szerintem nem. Newer, Dragon, Icewind, KoTor, Baldurs... na azok keményvonalas RPG-k. Szerintem, már a Morrowind sem volt az, bármennyire is szerettem.
Ha viszont, muszáj rájuk erőszakolni az RPG stílust, akkor valami Arcade RPG-t adnék nekik, amivel könnyebben boldogul a causual réteg is. Pont ezért volt sikeres mind amit felsoroltál. Szerintem. :D
#64
#57: Egyet értek, egy rpgnek különben sem a harcrendszer a legfontosabb pontja. Ott van a skyrim ami ugyan úgy év rpje lett meg mindent megnyert és a harcrendszere... hát hogy mondjam középszerű. Rpg elemekben jobb volt a blood and wine mint a ds3.
#61
#60: Nagyon bemelegettél a végére, ha érted mire gondolok;)
#60
#45: Minden tiszteletem a W3-é de helybõl lehet mondani hogy a Ds3 harcrendszere jobb ezen nincs mit szépíteni.Sõt nekem a Ds világa is jobban bejön annak ellenére hogy elvetemült Witcher rajongó és olvasó vagyok. A W3 sztoriban, karakterekben tartalomban zseniális ráadásul úgy hogy nyitott világú.Nincs még egy ilyen alkotás nemcsak ebben a genben hanem úgy anblokk.Majd talán a lengyel barátaink köv. játéka fogja felûlmülni.De attól még nekem a Ds és a Bloodborne marad az etalon, ami a játékmenetet írta újra,helyezte magasabb szintre.Kijöhet egymással két zseni?Ha igazán azok akkor mindenképpen, felesleges a farokméregetés, inkább tegyük össze...Na jó ez hülyén hangzik.Hagyjuk a helyükön õket az is elég.:)
#59
gyorsan feljött ez az ow, gondolom 1 évig nem lesz leárazva megint :D steam-en annyira nem vettem idén semmit, gondoltam megveszem, de csak lecsúsztam a határidőről, még a sc2 leárazásról is, későn vettem észre hogy arra is volt
#58
#57: Nem kell szidni másikat mindig ez csináljátok itt ha valami nem tetszik nektek.Olvasgass teszteket kommenteket hogy sokszor idegesítő a harcrendszer és hogy sokszor nem úgy reagál a karakter ahogy lenyomják a gombot.Witcherben is ugyanolyan fontos a harc mint ds-nél attól hogy te kigondolod melyiknél fontosabb csakhogy igazad legyen az nem számit.Ettől függetlenül is nekem legjobb játék deha nem ilyen harc rendszer lett volna sokkal nagyobb élmény lenne.
#57
#48: "Lutri mit fog lépni a karakter" Te biztos más játékkal játszottál, mert nekem ilyen több száz óra alatt nem történt. Egyébként azért ez is jellemzi a mai videojáték közösséget. Itt egy ilyen játék, mint a W3, és keresnek benne valamit, ami nem kiemelkedő, csak szimplán jó, és elkezdik szapulni. "egyöntetűen kimondta mindenki hogy rossz" max a ti beteg fejetekben. Az a pár verpisti max, aki állandóan ezt hajtogatja. A DS-hez hasonlítjuk, aminek ez az egyetlen kiemelkedő pontja, mert minden másban tiszta középszer. Mintha azért lenne szar a GTAV, mert a kosarazás nem olyan kidolgozott, mint az NBA-ben.
#56
#55: csak ezt mondod nem értem miért csak ezt mondod..Blood and Wine teljesen más történet teljesen más helyszín ezzel együtt teljese más dizájn is valamint teljesen más mellékküldetések más szereplőkkel.Akkor dark souls 3-at se említsük anniy változás a witcher 3 és blood and wine között is van mint az ismét darks soul csak odairjuk a hármat is.