Star Wars: Battlefront - akcióban a Rogue One DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten érkezik a Star Wars: Battlefront Rogue One: Scarif DLC-je, így időszerű volt, hogy a DICE egy hosszabb trailerben is bemutassa az új térképeket és karaktereket. A friss tartalmakat a Zsivány Egyes mozifilm ihlette.

Az EA szépen hangolódik a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet premierjére: a Battlefront utolsó DLC-je teljes mértékben az új mozifilmre koncentrál, így mind a négy új térkép a trópusi Scarif bolygón játszódik. Ami a játszható hősöket illeti, megkapjuk a lázadók vezérét, Jyn Ersót és a gonoszok oldalán Orson Krennicet.

Emellett egy többlépcsős játékmód is debütál, melyben a földön és az űrben is csatázhatunk.

A Rouge One: Scarif december 6-án élesedik a szezonbérlet birtokosai számára, de december 20-án bárki kipróbálhatja azt. Ugyanezen napon érkezik az ingyenes Rogue One: X-Wing VR-küldetés is PS4-re.

A Battlefront tartalmi támogatása ezzel véget ér, de a rajongók ne sopánkodjanak, jövőre érkezik az új rész.

3.
3.
pj_nothingman
#2: Konkrétan mik a hibái az első résznek?
2.
2.
Kolompár Tarzan
A SW:Battlefront továbbra is a kutyaütők kategória. A BF1-el a srácok megmutatták, milyennek KELLETT VOLNA LENNIE ennek az elcseszett játéknak. A SW játékokon tényleg, valami átök ül, még a DICE is képes volt az EA segítségével elbaszni.

De majd jön a második rész, ami még sokkal rosszabb lesz. De legalább annyira drága. :(
1.
1.
hedzsooo
Lehet már kapni ezt a játékot az összes DLC-vel egyben de korrekt áron, meg mondjuk Steamen + Origin használata nélkül? Nem, akkor nálam még mindig felejtős, pedig összes SW cím ott figyel nálam Steamen + GOG-on is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...