Bejelentették a The Last of Us: Part II-t

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A nap legfontosabb híre: leleplezték a The Last of Us folytatását! A PlayStation Experience végét megkoronázta a hír, Joel és Ellie visszatér egy érzelemgazdag történet erejéig. Az első trailer megható és zseniális.

A Sony konferenciáját a The Last of Us: Part II leleplezése zárta. Az első trailerben az idősebb Ellie egy gitáron játszik egy erdei házban, kisvártatva Joel is megjelenik. Sajnos a hely tele van holtakkal, a lány arca véres, és megesküszik, hogy mind egy szálig megöli a fertőzötteket.

A folytatásban elsősorban Ellie-t irányítjuk majd, aki most már 19 éves - néhány év telt el az első rész óta. Vele más stílusban kell nyomulni, mint Joellel.

Ezúttal is Gustavo Santaolalla szerzi a játék fülbemászó zenéit. 

A Naughty Dog még a fejlesztés korai fázisában van, a posztapokaliptikus játék a stúdió belső fejlesztésű motorjának frissített változatát használja. Még nagyon keveset tudunk a folytatásról, de annyi biztos, hogy egy drámai és felkavaró kaland vár ránk.

Megjelenési dátum még nincs.

69.
69.
Balazska4
#67: amúgy te az első rész óta nem tudhattad hogy lesz folytatás azt senki nem tudhatta azt hogy valaki elképzelte hogy talán lesz megint más.
68.
68.
Balazska4
#67: nem értelek te ezzel tudod le az egészet az egyhangú pályákra de én nem.Ez belemagyarázás és attól mert a helgan bolygón tolták nem értem miért ne lehetett volna változatos terep és világ.Ez a magyarázatod annyi hogy azért ilyen mert így csinálták és nem megakarlak bántani.

Erre irtam hogy a last guardiant is korán promózták és nem jelent meg ps3-ra.Persze te azt mondod ez az egy eset volt csak de hiába mert én irtam az a gond,hogy sok címet korán jelentenek be és promóznak.Azt viszont senki nem is állította hogy a last of us 2 sima ps4-re nem jelenik meg de annál több az esélye hogy ps5-re is minimum 3 évvel számolj.
67.
67.
shatterhand
#64: Tekintve hogy a helghan bolygon levo tamadasrol szolt meg szep hogy ugyanolyan vokt a helyszin.
A3. Pont ezert volt szar. Igaz ott az ido is telt ezert volt valtozas a palyan.
De komolyan. Ezt felroni egy folyamatos par napos harcnal hogy ugyanott jatszodik?
Meg visszaterve: ps3ra demoztak, arra jelent meg. Last of us2t ps4 korban demozzak, mire jonne? Az elso resz ota tudni hogy lesz folytatas. Nem is ertem ez miert meglepetes par embernek? ND b csapata ezt csinalja, csak kozbe besegitettekaz u4ben is.
66.
66.
shatterhand
#63: Elirtam.
Barcsak minden ilyen tultrailerezett jatek ennyire "ronda" lenne.
Tulvallaltak magukat, de szerencsere nem egy tragyakupacot adtak ki.
65.
65.
shatterhand
#62: Basszus elirtam. Ps3ra ertettem termeszetesen.
64.
64.
Balazska4
#63: Meg nyitócimnek sem sikerült.Bejelentés után 4 év telt el mire megjelent.Ráadásul nagyon egyhangú világa volt mintha folyton ugyanazon a pályán mászkálnál örökké.
63.
63.
Yanez
#61: Killzone 2 már az elejétől fogva PS3-ra volt bejelentve, mint nyítócím. Csak végül nem úgy nézett ki, mint az E3-on...
62.
62.
Balazska4
#61: killzone 2 nem ps2-re volt demozva hanem lehetett videot nézni róla de 2005 valamelyik konferencián promózták élőben.Most lehet számokat nézni hányszor csinálták kicsit jót nevettem a kommenteden mert sony pont abban szenved hogy túl korán promóz.
61.
61.
shatterhand
#59: Last guardian talan az egyetlen?
Killzone2 ps2re volt eleve demozva. Es bar a megrendezett trailer tul magas volt, de a vegeredmeny se lett piskota. Mai napig utos a grafikaja. Az A.I. meg kiemelkedo es valtozatos tuzharcot ad. Szoval a K2vel semmi gond nincs.
60.
60.
Balazska4
#59: Killzone 2-őt is 2005-ben mutatták be azzal az eleganciával mintha pár nap múlva jelenne meg.Olyan képet is vágtak eskü.
59.
59.
Balazska4
#58: Ez igaz erről tényleg híres a last guardiannal is ezt csinálta.
58.
58.
shatterhand
Ps5...na persze. Pont arrol hires a sony hogy max pletykaszintjen letezo gepre promoz jatekot.
57.
57.
ADMlN
#56: "Ellie lesz a játszható karakter a köv részben, azért szól róla a trailer."
Tudom, épp erről beszélek.
56.
56.
tsulok
#55: A Left Behind megjelenésekor azt mondták 50/50, hogy lesz-e folytatás. Utána is voltak pletykák, hogy dolgoznak a folytatáson, csak át kellett venni az UC4-et.

Szerintem nagyobb a belső nyomás, mint ami a Sony oldaláról jön. A színészek folyamatosan mondták, hogy szeretnék folytatni, valszeg sok fejlesztő is így van vele. A fő oka szerintem az, hogy még ki akarnak adni egy játékot ebben az évtizedben. Egy új IP-t sokkal nehezebb létrehozni, a LoU előtt egy új Jak and Daxter tervezésére fél év ment el. Valamint meg kezdeni kell a 300-400 fejlesztővel.

Bruce Straley (az előző rész egyik rendezője), nem fog dolgozni rajta. Szerintem ő majd egy új IP-n fog dolgozni.

"Az egész egy 4 perces fanservice, aminek középpontjában véletlenül az előző rész a legkedveltebb karaktere van..."
Évekkel a megjelenés előtt nem tudom mit lehet még várni. Ellie lesz a játszható karakter a köv részben, azért szól róla a trailer.
55.
55.
ADMlN
#35: Mivel mint mondtam maga a Naughty Dog mondta, hogy teljes egésznek érzi a TLoU-t és nem terveznek folytatást. Csak gondolom miután az előző generáció egyik legsikeresebb játéka lett, jött a nyomás Sony részéről, hogy hát fiúk, ezt a tehenet lehet ám még fejni. Már a traileren is látszik, hogy inkább egy piaci igénynek akarnak megfelelni, mintsem egy eredeti ötletet kibontani. Az egész egy 4 perces fanservice, aminek középpontjában véletlenül az előző rész a legkedveltebb karaktere van...
De mint mondtam szerintem nem lesz ez rossz játék, sőt... csak rámutattam, hogy sem a Sony sem az ND nem egy karitatív szervezet és ezért lehet némi beleszólása a pénznek a döntésekbe.

#53: Szerintem az UC4 még szebb is lett megjelenésre mint amit az első E3-as trailerben mutogattak. Itt meg még azzal is számolhatunk, hogy a grafikát valószínűleg a PS4 Pro erejéhez méretezik.
54.
54.
h.jozsa
#53: Pontosan így gondolom én is!
az eddig tapasztaltakból.....biztosra veheted hogy ezt a minőséget fogod látni játék közben is!
53.
53.
Yanez
#51: ND eddig amit mutatott, az mindig pont olyan lett ingame is, pedig már az UC2 óta folyton úgyanígy kételkedik mindenki. Legutóbb bizton állították, hogy az UC4 100% nem fog úgy kinézni, ahogyan bemutatták. Ismét tévedtek. Amúgy nem is értem mi a meglepő ebben a trailer-ben látott grafikában. Úgy értem az UC4 után nekem ez egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, vagyis nincs akkora különbség, hogy kételkedjünk.
52.
52.
kopic
51.
51.
kopic
#50: Hat tuti nem szerintem.
50.
50.
h.jozsa
#48: Most figyelj....szerintem ugyanezt a grafikai minőséget tudni fogja ingame is!!!
49.
49.
Balazska4
#47: Én is néztem minden video káprázatos.Öcsémnek is mondom mindig előre megcsinált video nem számít.Igaza van tsuloknaknak leghamarabb ez 2019 addigra jóval nagyobb különbség lehet sima ps4 és ps5 között vagy ps4 és pro között a játékban.
48.
48.
DON GONDOCS
Ez csak egy pre-rendered trailer, persze biztos sokkal szebb lesz az UC4ből kiindulva, max 2018-ban.
47.
47.
Norbiii
#46: Nézd a videót, káprázatos! :)
46.
46.
zozo76hun
#45: hat ha kijon ps5-re, es meg sima ps4-re is, kepzelheted milyen lehet majd rajta.
44.
44.
Jhonyy
Remelem jovoben erkezni fog,alig varom mar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...