Sniper Elite 4 - mi folyik Olaszországban?

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 6.
  • Videó
Link másolása
A szövetségesek 1943-ban megtámadják Olaszországot, ha a hadművelet sikerül, délről érhetik el a náci Németországot. Az inváziónak hősünk, Karl Fairburne ágyaz meg - néhány titkos missziót teljesítve.

Tudtátok, hogy amikor Franklin D. Roosevelt és Winston Churchill Casablancán találkozott, hogy megvitassák a szövetségesek következő lépését, még az is szóba került, hogy Franciaországban nyissák meg a következő frontot? Erre csak később került sor, előtte Olaszországban szálltak partra a katonák.

A hadművelet előtt azonban titkos ügynökünk, Karl Fairburne egy félreeső itáliai szigeten különféle titkos akciókban vesz részt. Az ország már két évtizede nyög Mussolini fasiszta rémuralma alatt, a lakosság éhezik, a járványok és a bombázások mindennaposak.

Most egy gyönyörű tengerparti faluban Hitler legújabb csodafegyverének tervrajzait kell ellopnia. Hősünk nemcsak olasz katonákkal találkozik majd, ellenállók segítségét kéri, és még a maffiával is összehozza a sors - a németekről már nem is beszélve.

Sztoritrailert kapott a február 14-én megjelenő Sniper Elite 4.

7.
7.
atesz89
V2 sokkal jobb volt a 3. rész. Remélem ez is olyan minőségű lesz mint a v2.
4.
4.
joshfeed
Rooseveltet és Churchillt mikor lehet már kinyírni ? Uncsi a szövetséges oldal.
3.
3.
Őrnagy
A játék alcíme: Amerikai maszlag :)
Persze ettől még lehet jó.
1.
1.
Matt8888
Stílusos és csöppet hitman feeling jelentkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...