The Last Guardian - Trico, a házi kedvenc

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 7.
  • Videó
Link másolása
Közel tízévnyi várakozás után végre boltokba került a Team ICO legújabb játéka, a The Last Guardian, ami egy fiú és egy furcsa állat, Trico kapcsolatára épít. A legújabb tévéreklám az utóbbira koncentrál.

Zoenn már javában nyúzza a Shadow of the Colossus készítőinek legújabb játékát, a közel egy évtizednyi várakozás után megjelent The Last Guardiant. A mesés kaland főhőse ezúttal egy elveszett kisfiú és az őt segítő, óriási macska-kutya-madár-griff állat, Trico. Utóbbiról most kiderül, mennyire jó házi kedvenc.

A The Last Guardian kizárólag PlayStation 4-re jelent meg.

25.
25.
mad hatter222
Yanez,ki vagy te Putyin?:D Ne játszd az agyad azért mert moderátor vagy,pláne úgy ne,hogy az oldal színvonalát is rombolod a gyerekes viselkedéseddel,holott egy obszcén szót nem tett közzé a felületen,a modik dolga nem az hogy 'oligarcháskodjanak,hanem az hogy tiltsák a trágár és egyéb sértő megjegyzéseket.
23.
23.
KopyAti
Igen, ezt én is inkább Ico 2-nek nevezném, de akkor is óriási!
22.
22.
Yanez
#21: 4z3rt m3gl3h3tn3 sz0kn1.
21.
21.
Balazska4
#20: na nem sikerült teljesen milyen nehéz lenne magánhangzók nélkül írni.:D
20.
20.
Balazska4
#19: 0kés ért3tt3m biert ch0ckol4t3-t m3g n3m sz3r3t3m cs4k cs1ps

:D
19.
19.
Yanez
#18: Ma kívételesen jó hangulatban vagyok, úgyhogy ezegyszer elnézem neked ezt a ziccert. Ám legközelebb egy ilyenért kénytelen leszek csökkenteni a kommentelési jogaidnak egy részét. Pl nem fogsz tudni magánhangzókat használni, sem írásjeleket. Továbbá a napi sör és csokoládé adagodat is a felére nyisszentem. Kápiszkó?
18.
18.
Balazska4
#17: elnézést nem szeméyles véleményekről akarok vitázni a semmi meg természetesen idézőjeles hiszen ha semmit nem lehetne csinálni el sem indulna a játék.Ez egy kifejezetten ugribugris logikai játék semmi több erre értettem hogy nekem igy nem tetszik.
17.
17.
Yanez
#10: "...ezért nem szeretem az ilyesmit amiben absolute semmit nem lehet csinálni a felfedezésen kivül..."

Szerintem te marhára nem a The Last Guardian-ról beszélsz.
15.
15.
BandiSecurity86
#13: GrammarNazi :) minibroki :)
14.
14.
Balazska4
#11: persze nem árt ha nem lelketlen az ember lélek nélkül elég nehéz még élni is.D
Inkább úgy mondanám különféle emberek különféle dolgokat keresnek egy szórakozásban mondjuk én az adrenalint más meg a könynedebb érzelmesebb dolgokat.Ott vannak a filmek vannak akik a drámát kedvelik jobban vannak akik az adrenalin dúsabb filmeket.Nem játszottam még vele ezért is írtam hogy attól mert nem az én világom még aranyos játék de nem kell vele ahhoz játszanom is hogy tudjam milyen a játék csak ahhoz kellene játszanom hogy tudjam milyen az irányítás.Persze még kis koromban muszáj volt játszanom is sok mindennel hogy tetszik-e gyerekként még éretlen az ember.
13.
13.
kopic
#11: Helyesírás rulez !
12.
12.
Szmoli11
Megéri megvenni ?!!?!!!?!!!?!!!???!!?!
11.
11.
BandiSecurity86
#10: Az tény hogy az ICO sokkal jobban hajaz,mint a colossusra.Kell szerintem ehez egy lelki érettség,de nem akarom túl misztifikálni a dolgot.Az is tutti hogy én már a 2. Kutyámat nevelem fel,és ez miatt is bejövös a dolog.Már most nagyon kedvelem Trico jellemét.És ő bízony egy baromi nagy kutya(vagy aminek teccik)és végig kitőlti a teret szószerint is,meg a jellemével is.Játszottál amúgy a játékkal a barátod bártjának a nagynénéjének az únoka húgánál?Vagy csak videok alpján van véleményed?
10.
10.
Balazska4
#9: szerintem azért shadow of colossus meg last guardian nagyon két különböző játék.Én szerettem előbbit meg háromszor kitoltam de ez a last guardian nekem midnen csak nem játék.És ezt nem rossz értelemben mondom mert kényszeresen is azt érzem hogy 1-2 óráig bohóckodhatnékom lenne azzal az állattal és egy nagyon aranyos téma az egész de nekem van egy szint amit játszani akarok ezért nem szeretem az ilyesmit amiben absolute semmit nem lehet csinálni a felfedezésen kivül meg ezért nem szeretem az interaktiv játékokat sem.Mondjuk ez már egyéni de azt kétlem hogy aki imádta a shadow of colossust azok mind ezt is imádni fogják.
9.
9.
BandiSecurity86
Megvettem ma játékot.Az irányitással nincsen gond szerintem,csak a fura gomb kiosztást kell megszokni.Ami tényleg zavaró tud lenni,az kamera!!Föként a szűkös helyeken....
Visszont az első 15p útán már ekezdtem imádni a játékot!Leírni nem lehet szerintem,hogy mitől is lett zseniális a Last Guardian.Akik szerették az ICO, meg a Colossus azoknak nagyon fog tecceni a game.Azt sem mondanám hogy elavult lenne ,sem grafikailag sem játék mechanikai szempontból.2 órát tettem eddig bele,úgy hogy pár napja toltam ki a zseniális és persze gyönyörű Uncharted 4,de ez most egy teljesen más élmény eddig. Ez a játék egy unikum igazi játékosoknak!Persze nem jöhet be mindenkinek,de kitérdekel ha nekem ez egy csoda :)
8.
8.
Balazska4
#7: mondjuk többen is élnek komplett életet a skyrimben szóval bármire lehet hatni az emberre.
7.
7.
Balazska4
Mivel nem hiába készülnek bizonyos reklámok ez most arra volt jó hogy aki panelban lakik de magányos és társaságra vágyik a virtuális házi kedvenc is jó alternatíva és válassza a last guardiant?
6.
6.
dcba
#4: Jaja ugy szoktam, de most ugy voltam vele, h be akarok menni a boltba es megvenni, hazafele nezegetni es varni, h hazaerjek es bepattintsam, hamar 10 eve varom, meg akarom adni a modjat. Majd penteken megveszem, csak furcsaltam, h MOn mar kaphato, itt meg csak pentektol
5.
5.
Yanez
Egyszerű, de pofás kis videó!
4.
4.
exonic
#1: Ha ebayen rendeled meg akkor pár nappal hamarabb kiviszik... Én legalábbis nem egyszer jártam így, mint ahogy most is.
3.
3.
moonborn
Tricó ? A póló már foglalt volt vagy nem akarták ennyire nyilvánvalóvá tenni a ruházatról elnevezést xD
1.
1.
dcba
Jo nektek, h MO-n mar boltokban van, a UKben csak penteken lesz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...