Akcióban az új Zelda és a Super Mario Run

Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto, akik természetesen nem érkeztek üres kézzel. Az új Zeldát, a Nintendo Switchet és a Super Mario Runt is magukkal vitték.

Október végén hivatalosan is bemutatkozott a Nintendo régóta titkolt konzolja, a Nintendo Switch, ami ezúttal Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, méghozzá az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto társaságában. A konzol bemutatása mellett az új Zelda is kapott pár percet, de az iOS-re érkező és a meglehetősen borsos áron kínált Super Mario Run is megkapta a maga párperces hírverését.

A legújabb pletykák szerint egyébként klasszikus GameCube-játékok is játszhatóak lesznek majd a Switchen, köszönhetően a Virtual Console szolgáltatásának. A korábbi masinákon is ismert funkció a Switch premierjére komolyan megújul, és többek között olyan címek is elérhetőek lesznek a jóvoltából, mint a Super Mario Sunshine, a Luigi's Mansion vagy a Super Smash Bros. Melee.

2 komment - szólj hozzá!