Akcióban az új Zelda és a Super Mario Run

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 8.
  • Videó
Link másolása
Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto, akik természetesen nem érkeztek üres kézzel. Az új Zeldát, a Nintendo Switchet és a Super Mario Runt is magukkal vitték.

Október végén hivatalosan is bemutatkozott a Nintendo régóta titkolt konzolja, a Nintendo Switch, ami ezúttal Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, méghozzá az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto társaságában. A konzol bemutatása mellett az új Zelda is kapott pár percet, de az iOS-re érkező és a meglehetősen borsos áron kínált Super Mario Run is megkapta a maga párperces hírverését.

A legújabb pletykák szerint egyébként klasszikus GameCube-játékok is játszhatóak lesznek majd a Switchen, köszönhetően a Virtual Console szolgáltatásának. A korábbi masinákon is ismert funkció a Switch premierjére komolyan megújul, és többek között olyan címek is elérhetőek lesznek a jóvoltából, mint a Super Mario Sunshine, a Luigi's Mansion vagy a Super Smash Bros. Melee.

2.
2.
Fooxfire
#1: Vagy mind kettőnek jó, és költségmentesen megoldják a duplareklámot. Mint 2 oldalon csak profit jön. Van aki így ismeri a Show-t van aki így ismeri meg a Switch-et.
1.
1.
ollie92
Itt most hogyan lehet ? Fallonék fizetnek a Nintendonak, hogy eljöjjenek a műsorba, vagy a nintendo tejel, mert reklámozhatja saját magát ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...