Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.

A VGLeaks által megszerzett információk szerint ugyanis a 30. születésnap alkalmából többek között jövőre megkapják a rajongók a régóta várt Final Fantasy VII Remake első epizódját, illetve a Final Fantasy XII: The Zodiac Age-et.

Ha minden igaz, emellett kapunk majd egy kifejezetten PlayStation 4-re szánt Final Fantasy XIII-gyűjteményt, amiben külön lemezen, 1080p és 60fps támogatásával tér vissza a Final Fantasy XIII, a XIII-2 és a Lightning Returns.

Ezzel viszont nem ér véget a Final Fantasy-dömping. Bemutatkozik majd egy Final Fantasy Anniversary Collection is, ami az elmúlt 30 év előtt tisztelegve gyakorlatilag minden eddig megjelent részt tartalmazni fog. PlayStation 4-re és PS Vitára érkezik a Final Fantasy I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII és IX, de a Final Fantasy első felvonásainak NES/SNES-es változata is kap majd egy újrázást, valószínűleg mobilos kitérővel.

Ez a méretes kollekció állítólag háromféle kiadásban érkezik, így ha a legnagyobb csomagra, a Crystal Complete Editionre esik a választásunk, akkor a további címeket is bezsebelhetjük: gyűjteményünk részese lesz még a Final Fantasy X/X-2 HD, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age, a Final Fantasy XIII Trilogy, a Final Fantasy XV (illetve azok addig megjelent összes DLC-je), a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, amihez megkapjuk az összes megjelent kiegészítést, illetve egy három hónapos előfizetés is jár hozzá.

És ezzel még mindig nincs vége, ehhez a csomaghoz ugyanis tartozik egy szezonbérlet is, amivel a pletykák szerint 2017 végéig megkapjuk a PC-s Final Fantasy I, Final Fantasy II, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy Tactics: The War of the Lions és a Chrono Trigger játékokat.

A PC-s Final Fantasy XV és a szintén PC-s Final Fantasy VII Remake pedig a magazin forrása szerint csak 2018 közepén debütál.

9 komment - szólj hozzá!