Újabb csapatot állítottak rá a Destinyre

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 10.
  • Hír
Link másolása
A Bungie és a High Moon Studios mellett most már a Vicarious Visions is a Destinyn dolgozik. A New York-i csapat különösen elfoglalt mostanság, azonban úgy hírlik, a Skylanders miatt már nem kell aggódnia.

A Vicarious Visions is a Destinyn dolgozik, így a Bungie-val és a High Moon Studiosszal együtt immár három fejlesztőcsapat bővíti az online FPS univerzumát. Az nem derült ki, hogy mi a New York-i fejlesztőcég feladata Destiny-fronton, és azt sem tudjuk, hogy hány embert kellett átterelniük az új projektre.

A Vicarious Visions csatlakozásáról mindenesetre már pletykáltak egy ideje, az első idevágó hírek akkor röppentek fel, amikor a jövőre megjelenő Destiny 2 PC-s változatáról is elkezdtek csiripelni a madarak. A srácok így különösen sűrű időszak elé néznek, elvégre ők fejlesztik a felújított Crash Bandicoot-trilógiát is.

Habár a menetrend szerint a 2017-es Skylanders is náluk készülne, nemrég olyan hírek röppentek fel, hogy az Activision az Imaginators és a Netflix-sorozat teljesítménye után úgy döntött, elkaszálja a szériát.

4.
4.
FiveSalmon69
#3: Köszi, meg is vettem, szerintem nem bánom meg. :)
3.
3.
RangerFox
#2: Aha, Ps4/XO-n sokan játszanak vele. Előző genen már kevesen, arra nem éri meg.
2.
2.
FiveSalmon69
Hali

PS Store-on most 9000 a destiny benne a taken kinggel és a rise of ironnal. Szerintetek érdemes megvenni? A demoval nyomtam anno, és bejött a játék, de játszanak vajon még vele sokan?

Üdv
1.
1.
Cipo3
Nem tudom miért csodálkoznak, hogy nem jött be a Skylander. 60e-et kell rákölteni, hogy végigjátszhasd, ezt komolyan gondolták?

Egy amúgy közepes eresztésű játékról beszélünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...